Friends-frelste Anisha (23) fikk drømme-frieriet

Se det rørende og helt spesielle Friends-frieriet. Kjenner du igjen scenen!

Anisha Patel (23) fra London fikk tidenes frieri da kjæresten hadde planlagt noe helt spesielt på deres femårsjubileum.

Patel er nemlig en stor fan av 90-tallsserien Friends, og kan mange av episodene helt utenat. Hun bruker all ledig tid til å se episodene om igjen.

Fridde i Friends-scene

Da kjæresten Mitesh Jadva (25) tok henne med til Red Cross Gardens i solnedgangen i London, var det et helt spesielt syn som ventet henne: I en scene som likner Central Park-åpningsscenene i Friends, sto en gul sofa og en lampe, omgitt av levende lys.

Ikke bare det: Jadva hadde fått et band til å hoppe fram fra flere kanter og synge den velkjente sangen «I'll be there for yoooou».

Hvordan det gikk da Jadva gikk ned på kne for sin Anisha Patel, kan du se i videoen øverst i saken!

Nøye planlagt

HAR VÆRT SAMMEN I FEM ÅR: Anisha Patel og Mitesh Jadva. FOTO: THE LONDON PHOTOGRAPHER/MERCURY /
HAR VÆRT SAMMEN I FEM ÅR: Anisha Patel og Mitesh Jadva. FOTO: THE LONDON PHOTOGRAPHER/MERCURY /

Frieriet var nøye planlagt av Jadva sammen med et firma som spesialiserer seg på å lage spesielle frierier. Frieriet var i ekte Friends-stil, og med like mange levende lys som da Monica planla å fri til Chandler, og Chandler endte opp med å gjøre frieriet. 

Heldigvis for Jadva var værgudene på hans side – det hadde regnet hele uka, og dette var den eneste dagen der det var oppholdsvær.

Det som derimot ikke gikk helt som det skulle, var at sola gikk ned senere enn forventet. Det var viktig for Jadva at det var akkurat mørkt nok til at de levende lysene skulle synes, men fortsatt lyst nok til å filme.

– I taxien på vei til parken, begynte virkelig nervene å slå inn. Heldigvis klarte jeg å oppholde taxien i ti minutter, og jeg fikk sjåføren til å sette oss av noen minutters gange fra parken, forklarer han ifølge Daily Mail.

– Visste jeg hadde gjort det rette

Prislappen fra frieri-selskapet kan være ganske høy, da de tar opp mot 50.000 dollar (over 400.000 norske kroner) for de dyreste frieriene. Men det er ingen tvil om at det unge paret har fått et minne for livet.

– Da jeg så hvordan Anisha begynte å gråte av glede da sangerne kom ut, visste jeg at jeg hadde gjort det rette. Å se henne smile gjennom det hele, gjorde de fem årene med ventetid verdt det. Hele kvelden fortsatte Anisha å fortelle meg hvor satt ut hun ble og hvor lykkelig hun var, forteller Jadva.

Anisha Patel har flere grunner til å være lykkelig i disse dager. Onsdag ble det nemlig også klart at alle de seks originale Friends-skuespillerne vil møtes igjen for første gang siden 2004 i en reunion i februar.