KOMMENDE PAPPA: Gaute Ormåsen (32) ser frem til å kombinere artistkarrieren med foreldrerollen. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
KOMMENDE PAPPA: Gaute Ormåsen (32) ser frem til å kombinere artistkarrieren med foreldrerollen. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures

Gaute Ormåsen (32) skal bli pappa

Artisten og kona venter ei jente i juni. 

Gaute Ormåsen (32) giftet seg med sivilingeniøren Marie Enoksen (30) for ett og et halvt år siden. Nå venter paret sitt første barn.

– Jeg gleder meg veldig til å bli far for første gang, sier Gaute til TV 2. 

Artisten kan avsløre at de venter ei jente i juni.

– Vi har begynt å tenke på navn, men vi holder det hemmelig ennå, sier han. 

Delte nyheten på Instagram

Gaute annonserte den gledelige nyheten på Instagram. Til et bilde av to par babysokker skrev han «Oh no! Ser ut til at det blir enda mer sokkebretting i 2016». 

– Jeg hadde prøvd å finne en morsom måte å dele det på, men jeg hadde nesten gikk opp. Så kjøpte kona mi noen babysokker, og jeg tenkte at det var morsomt å dele et bilde av de. Men jeg burde kanskje tatt bilde av kun ett par sokker, fordi nå tror folk at vi venter tvillinger, sier han lattermildt. 

Oh no! Ser ut til at det blir enda mer sokkebretting i 2016 😁❤️👨‍👩‍👧 Mini @marieormaasen

Et bilde publisert av gauteormaasen (@gauteormaasen)

Skriver barnemusikk

Gaute slo gjennom som artist i 2003, da han tok andreplassen i den første sesongen av «Idol». Siden den tid har han gitt ut fire album. 

Han ser lyst på å kombinere artistkarrièren med småbarnslivet.

– Jeg vil si at jeg har en fordel, siden jeg som artist styrer tiden selv. Jeg må ikke være på jobb klokken åtte om morgenen, så jeg kan ta meg av nattevåkingen. 

Samtidig som Gaute skal bli far, jobber han for første gang med å produsere barnemusikk. Nå for tiden er han i studio og lager barnesanger til årets barneaksjon av Forut. 

– Nå får jeg fin inspirasjon til arbeidet, sier Gaute.