Frustert Costa laget bulk i spillertunnelen

– Jeg liker at han viser følelser, sier Chelsea-trener Guus Hiddink 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea - West Bromwich 2-2

Chelsea ledet 2-1 frem til det gjenstod fire minutter på Stamford Bridge. Da dukket James McClean opp og sørget for uavgjort og ett poeng til hvert av lagene. Frustrasjonen over de to tapte poengene gjorde at det kokte over for Chelsea-spiss Diego Costa.  

Etter at dommer Anthony Taylor blåste av kampen, gikk han bort til West Bromwich-keeper Boaz Myhill og skjelte ham ut. Costa var så hissig at han måtte geleides vekk av blant andre målscorer César Azpilicueta og John Terry.   

Se situasjonen i videovinduet over.  

På sin vei inn i garderoben slo Costa til en pleksiglass-vegg i spillertunnelen, noe som angivelig ført til at det ble en liten bulk i veggen. 

– Vi fikser den bulken lett
Etter kampen fikk Chelsea-manager Guus Hiddink spørsmål om han mente den spanske spissens oppførsel var på grensen til uakseptabel. 

– Jeg tror det er litt plass igjen, svarte nederlenderen på pressekonferansen etter kampen – og viste med tommel- og pekefinger hvor mye plass han mente det var igjen. 

– Midtstopperne provoserte ham og han var en konstant trussel for dem. Aggresjonen var gjensidig, sa Hiddink videre ifølge The Mirror. 

– Og den lille bulken i tunnelen? Den fikser vi lett. Det er ikke noe problem. Jeg liker at han viser følelser, sa Chelsea-treneren om Costas oppførsel.

Chelsea ligger  på 14. plass i Premier League med 24 poeng.  Det er 12 poeng opp til topp fire for forrige sesongs ligamester – og seks poeng ned til nedrykk.