Fotballryktene:  – Chelsea vil snyte United og Liverpool for Real Madrid-spiller

Og østerriksk forsvarsspiller blir Louis van Gaals første januarsignering. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få med deg alt det siste fra overgangsmarkedet i vårt livesenter!

Chelseas spissjakt fortsetter. Onsdag ble West Bromwich-spissen Saido Berahino linket til klubben. Nå melder  Daily Star at London-klubben heller vil prøve og hente PSG-angriperen Ezequiel Lavezzi.  30-åringen har startet kun tre kamper for de franske serielederne denne sesongen og scoret to mål.  Argentinerens kontrakt går ut til sommeren, men Guus Hiddink får tøff konkurranse fra Inter Milan og Barcelona.

Tøff konkurranse kommer de også til å få om Toni Kroos . Spanske Fichaes og Daily Star er blant mediene som skriver at Chelsea er i samtaler med midtbanespilleren og at de planlegger et bud på en halv milliard for 26-åringen. Også Manchester United og Liverpool skal være blant lagene som kjemper om Kroos' signatur.  

Tyskeren gikk til Real Madrid fra Bayern München etter VM i 2014 og signerte en seksårskontrakt med den spanske klubben. Kroos var den eneste Real Madrid-spilleren som manglet under klubbens tradisjonelle julemiddag i desember angivelig på grunn av at han ønsker seg vekk fra Madrid. 

Engelske og italienske medier melder torsdag at Manchester United bare er timer unna å signere sin første spiller dette overgangsvinduet.  

Ifølge italienske Sport Mediaset er United og Dynamo Kiev enige om en overgang for forsvarsspilleren Alexandar Dragovic.  Den østerrikske landslagsspilleren koster United rundt 204 millioner kroner.  24-åringen var – ifølge Daily Star –  aktuell for en overgang til Old Trafford også for ett år siden. 

Helt til slutt tar vi med at bunnlaget Aston Villa, som tok en etterlengtet seier mot Crystal Palace tirsdag, ønsker å hente inn  Bordeaux-forsvarer Lamine Sané på lån resten av sesongen. Senegaleseren kan spille både back og midtstopper.  Remy Garde er, ifølge Telegraph, også ute etter å låne Chelsea-spiss Loïc Rémy og Arsenal-forsvarer Mathieu Debuchy i et desperat forsøk på å redde plassen i Premier League.