Endelig skjer det: Friends-stjernene møtes til reunion

Alle de seks originale skuespillerne er tilbake i et spesialprogram.

Ingen har vel glemt inngangsmelodien til ordene «I'll be there for yoooou» og vennegjengen vi fulgte så tett gjennom 236 episoder.

Endelig har nyheten Friends-fansen har ventet på blitt en realitet: Nå skal skuespillerne gjenforenes i et to timer langt program som skal sendes på NBC.

Det melder Entertainment Weekly, og nyheten blir bekreftet av NBCs sjef Robert Greenblatt.

En spesiell hyllest

Spesialprogrammet er en hyllest til komedie-regissøren James Burrows, som nettopp regisserte sin episode nummer 1000. Regissøren står bak suksesser som Cheers, Taxi og The Bob Newhart Show, i tillegg til Friends.

Alle de seks originale medlemmene, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer, skal være med i hyllesten. Det er usikkert hvor mye av de to timene som vil være Friends-scener, og hvor mye som vil være i en intervjusituasjon.

– Håper å få alle i samme rom

– Jeg håper vi kan få alle seks i samme rom på en gang, men jeg vet ikke om vi får det til logistikk-messig, sier NBC-sjef Robert Greenblatt.

Aldri før har alle de seks Friends-medlemmene møttes i en reunion.

Spesialepisoden vi sendes 21. februar på NBC. Den originale serien ble sendt på TV 2 fra 1996 til 2006 under navnet «Venner for livet».

I sosiale medier er fansen fra seg av glede over at reunionen endelig vil skje.

 

KOMMER TILBAKE: Alle de seks originale medlemmene i Friends kommer tilbake. FOTO: GETTY IMAGES / NBC
KOMMER TILBAKE: Alle de seks originale medlemmene i Friends kommer tilbake. FOTO: GETTY IMAGES / NBC