Fotballryktene:  – Deila vil hente norske Bersant (19) 

Og både Barcelona og Real Madrid kjemper om tysk 20-åring. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Få med deg alt det siste fra overgangsmarkedet i vårt livesenter!

Daily Record melder onsdag at Celtic-sjef Ronny Deila ønsker å låne Bersant Celina ut sesongen. 19-åringen debuterte lørdag for Manchester City da Norwich ble slått 3-0 i FA-cupen. Etter debuten bekreftet han overfor TV 2 at det kan bli aktuelt med et utlån for å få spilletid. 

– Nå blir det mest sannsynlig et lån for å få mer spilletid. Det er det beste for meg, sa han. 

Ifølge avisen møtte Deila og hans assistent, John Collins, representanter fra City etter ligacupkampen mot Everton i Liverpool for å diskutere 19-åringen. 

Celina ble født i Kosovo, men vokste opp i Drammen. Han spilte for Deila i Strømsgodset frem til han forlot Drammen til fordel for Manchester i 2012.

Bersant Celinas far, Eduar Celina, sier til Nettavisen at opplysningene ikke stemmer.  

Etter at Atletico Madrid-sjef Diego Simeone satte en stopper for Saul Niguez-overgangen har Manchester United nå kastet sine øyne på den 22 år gamle portugisiske midtbanespilleren Andre Gomes. Gomes er ønsket av nåde Napoli og Juventus, men spillerens agent – Jorge Mendes – ønsker at han skal spille i England og United, skriver Daily Star. Portugiseren gikk fra Benfica til Valencia i 2014 og har spilt 12 kamper denne sesongen for det spanske laget.  

Leroy Sane er en ettertraktet mann. Han har tidligere vært koblet til Liverpool og Manchester City. Sønnen til Anders Giskes gamle lagkamerat i Nürnberg, Souleymane Sane, har scoret fire mål for Schalke 04 denne sesongen og nå melder både Barcelona og Real Madrid seg på i kampen om 20-åringen. Ifølge The Mirror krever Schalke 512 millioner kroner for midtbanespilleren, som er regnet som et av de heteste objektene i Bundesliga.   

Listen over Saido Berahino-beilere fortsetter å vokse.  Newcastle, Tottenham, Manchester United og  Liverpool har alle vist interesse for 22-åringen. Nå ønsker også Guus Hiddink å hente West Bromwich-spissen til Chelsea. Ifølge Daily Express er Berahino en av flere spisser på nederlenderens ønskeliste. Andre på listen skal være Jamie Vardy og utskjelte Emmanuel Adebayor. 

Arsene Wenger  har ingen planer om å ligge på latsiden dette overgangsvinduet.   Mohamed Elneny kan bli presentert når som helst. Tirsdag ble de linket til  Celta Vigo-angriperen Nolito. Onsdag er det den nigerianske tenåringsduoen Samuel Chukwueze og  Kelechi Nwakali. Ifølge Sky Sports har  flere europeiske toppklubber sett seg ut ungguttene, som imponerte for Nigeria under U17-VM i Chile i fjor. Nwakalis bror, Chidiebere, spiller for Manchester City.