Guardiola angrer på Premier League-uttalelser

Bayern München-trener Pep Guardiola har dårlig samvittighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bayern Münchens spanske stjernetrener Pep Guardiola bekreftet forrige uke at han ønsket å overta en klubb i Premier League neste sesong.

Se uttalelsene Guardiola angrer på øverst!

Guardiola, som var en av tre nominerte til årets trener i verden på mandagens FIFA-galla i Zürich, nektet imidlertid å røpe hvilken klubb han ville overta.

Angrer på Premier League-uttalelser
Uttalelsene førte raskt til heftige spekulasjoner i internasjonale medier om Guardiola kan komme til å erstatte Manuel Pellegrini i Manchester City, Louis van Gaal i Manchester United, Arsenals manager Arsene Wenger eller Chelseas vikarmanager Guus Hiddink til sommeren.

Nå angrer Guardiola på Premier League-uttalelsene, og sier unnskyld til sine trenerkolleger.

– Jeg beklager. I min karriere som trener og som spiller så har jeg alltid hatt stor respekt for mine kollegaer. Derfor sier jeg unnskyld. Disse spekulasjonene var aldri min intensjon, sier Guardiola, ifølge Sky Sports.

– Vil vente med å avsløre ny klubb
44-åringen avviser at han allerede er enig om å overta en ny klubb, og slår tilbake mot spekulasjonene om at han har vært i samtaler med ulike storklubber i Premier League.

– Jeg vil avsløre min nye klubb så snart jeg har signert en kontrakt med dem. Jeg har heller ikke snakket med spillerne om min planlagte overgang til England. Vi snakker kun om fotball. Men det vet spillerne, sier Guardiola.

Guardiola møtte pressen i Doha, Qatar, hvor Bayern München for tiden samler krefter før vårsesongen i Bundesliga. Barcelonas trener Luis Enrique ble for øvrig kåret til årets trener i verden i 2015 på mandagens FIFA-galla.