Fotballryktene:  – «Lord Bendtner» kan returnere til Premier League 

Og Liverpool vil ha Juventus-forsvarer. Her er dagens rykter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Få med deg alt det siste fra overgangsmarkedet i vårt livesenter!

Det er 20 dager igjen til overgangsvinduet slamrer igjen for denne gang. Her er dagens rykter. 

I Tyskland sitter Nicklas Bendtner og er frustrert over sin egen situasjon. 

– En spiss trenger å score mål for å beholde selvtilliten. Og sannheten er at jeg ikke får mange muligheter til det for øyeblikket. Det frustrerer meg. Av og til føles det som om jeg holder på å klikke, sier han til det tyske sportsmagasinet 11 Freunde. 

27-åringen, som allerede har rukket å være innom Arsenal, Birmingham, Sunderland og Juventus på sin vei til Wolfsburg, har kun startet tre seriekamper siden august og nå ønsker Lord Bendtner seg tilbake til Premier League.  Ifølge tyske Bild er Newcastle interesserte i å hente den fargerike dansken tilbake til England. 

Den tyske avisen skriver at også flere andre Premier League-klubber har vist interesse, samt noen lag fra Italia.  

Newcastle på sin side, offentliggjorde mandag at de hadde kjøpt den senegalesiske midtbanespilleren Henri Saivet. Det hindrer dem likevel ikke i å forsøke seg på flere spillere.  For laget ligger utsatt til på Premier League-tabellen og trenger sårt flere forsterkninger. Og manager Steve McClaren ønsker støtte fra Mike Ashley og resten av Newcastle-styret til å hente inn flere spillere. Ifølge The Guardian står Swanseas Jonjo Shelvey høyt på ønskelisten - i tillegg til en spiss.  Og der er Saido Berahino fortsatt et aktuelt alternativ for Tyneside-laget. 

Men Berahino er som nevnt en ettertraktet mann. For i tillegg til Newcastle, er også Tottenham og Manchester United interesserte. Nå kan også Liverpool plusses på listen over interessenter. Ifølge flere engelske medier, blant dem Daily Express, ønsker Liverpool å hente 22-åringen til Anfield som en erstatter for Daniel Sturridge.  

Berahino har imidlertid bestemt seg for at det er Tottenham han ønsker å spille for, skriver The Sun. Og kommer til å takke nei til alle andre klubber for å få gå til London-klubben.  

Ingen ryktespalte uten Liverpool. Kanskje ikke så rart dersom man ser på den heftige skadelisten. Og er det noe laget trenger, så er det forsvarsspillere. For med Mamadou Sakho, Dejan Lovren og Martin Skrtel på skadelisten er gode råd dyre for Jürgen Klopp,  som nylig hentet Tiago Ilori tilbake fra utlånsavtalen med Aston Villa.  Klopp skal allerede ha vist interesse for Borussia Dortmunds Neven Subotic, men nå er også Juventus-forsvareren Martin Caceres nevnt som et alternativ. Ifølge The Independent ønsker ikke Liverpool å vente til 28-åringens kontrakt ut til sommeren, men kommer til å forsøke seg på en overgang allerede dette vinduet. Uruguayaneren har kun startet tre ligakamper for Juventus denne sesongen.  

Det er ingen tvil om at Arsene Wenger har seriøse planer om å forsterke ligaleder Arsenal i januar. Mohamed Elneny kan bli presentert når som helst. Men de har også sett seg ut den 29 år gamle Celta Vigo-angriperen Nolito.  Ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo er The Gunners villige til å betale rundt 174 millioner kroner for den spanske angriperen.  

En annen spanjol som kan havne i Premier League er midtbanespilleren Saul Niguez. Ifølge The Mirror er Manchester United i samtaler med Atletico Madrid om midtbanespilleren, som har en utkjøpsklausul på rundt 173 millioner i kontrakten sin.