KLAR FOR GALATASARAY: Martin Linnes melder overgang til den tyrkiske storklubben Galatasaray. Her mot Galatasarays erkerivaler Fenerbahce. FOTO: Scanpix
KLAR FOR GALATASARAY: Martin Linnes melder overgang til den tyrkiske storklubben Galatasaray. Her mot Galatasarays erkerivaler Fenerbahce. FOTO: Scanpix

Solskjær om Linnes-salget: – Han fortjente denne muligheten

Martin Linnes blir lagkamerat med stjerner som Wesley Sneijder, Hamit Altıntop og Lukas Podolski.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Linnes forlater Molde og melder overgang til den tyrkiske storklubben Galatasaray.

Det bekrefter Molde i en pressemelding onsdag kveld.

– Et steg videre
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær mener backen fortjente å få sjansen i storklubben.

– Vi ønsker Martin all hell og lykke i Galatasaray. Han har vært her i fire år og har gitt alt av seg selv. Han var en veldig stor tilvekst til klubben vår, så han har fortjent en mulighet i en så stor klubb, sier manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær.

Linnes selv gleder seg til eventyret i Tyrkia.

– Jeg ser på Galatasaray som en fantastisk stor klubb og et steg videre ut i Europa. Det er noe jeg har hatt som mål og lyst til veldig lenge. Så når sjansen kom, var den rett og slett for god til å si nei til, sier Martin Linnes.

Blir lagkamerat med storstjerner
24-åringen blir lagkamerat med stjerner som Wesley Sneijder, Hamit Altıntop, Lukas Podolski, Selçuk İnan og Fernando Muslera.

På høyrebacken skal Linnes utfordre Sabri Sarıoğlu, som har vært i storklubben siden 2003.

Linnes har vært Molde-spiller siden 2012, da Ole Gunnar Solskjær hentet ham fra Kongsvinger. Året etter fikk han debuten for det norske A-landslaget.

Linnes hadde opprinnelig kontrakt med Molde FK ut 2017, men har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner om å komme seg ut i Europa.

Galatasaray SK har vunnet den tyrkiske ligaen 20 ganger.