Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Semb Berge vender tilbake til Odd

Tidligere Odd-spiller Fredrik Semb Berge forlater danske Brøndby og vender tilbake til skiensklubben foran den kommende fotballsesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekreftet Odd-leder Einar Håndlykken på en pressekonferanse mandag morgen.

Semb Berge gikk til Brøndby i 2014, men returnerte til norsk fotball på utlån til Molde forrige sesong. Nå er det altså klart at han blir Odd-spiller igjen. 25-åringen har signert en treårskontrakt med gamleklubben.

– Det har vært en overgangssum. Den kommer vi naturligvis ikke til å fortelle om, sa Odd-leder Håndlykken – og bekreftet samtidig at klubben har fått sponsorhjelp.

Semb Berge gleder seg over å få spille i Skien igjen.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg føler dette er veldig riktig for min karriere nå, og jeg føler at jeg har mye å gi, sa hovedpersonen.

Fikk kritikk for Molde-overgang
Det er under et år siden Odd-trener Dag Eilev Fagermo kritiserte midtstopperens overgang til Molde etter at han angivelig først hadde sagt ja til å spille for sin gamle klubb. 

– Vi har jobbet med det i 14 dager nettopp fordi han har ønsket det. Vi har vært en klar førsteprioritet, men det sier han sikkert ikke nå. Det er i alle fall det han har sagt til oss. Det har jeg til og med på SMS fra ham. Vi var enige søndag kveld. Vi skulle bare ordne formaliteter mandag, men da skulle han til Molde. Den prosessen er rar. Det er skuffende av Fredrik, sa Fagermo om overgangen i februar i fjor.  

(©NTB/TV 2)