Bowies ekskone deltar i Big Brother – blir i huset

David Bowies ekskone, Angie, er nå informert om Bowies død. Hun deltar i en kjendisutgave av realityserien Big Brother, og har besluttet å bli i huset.

David Bowis ekskone, Angie Bowie, er med på Celebrity Big Brother - Det har ikke kommet noen indikasjoner om hun er informert om eksmannens død. FOTO: IAN WEST /
David Bowis ekskone, Angie Bowie, er med på Celebrity Big Brother - Det har ikke kommet noen indikasjoner om hun er informert om eksmannens død. FOTO: IAN WEST /

Deltakerne i TV-serien er isolert fra omverdenen i 100 dager, og ifølge den engelske avisen Daily Mirror var det lenge usikkert når og hvordan Angie Bowie (66) ville bli informert om dødsfallet.

Angie Bowie var gift med David Bowie i ti år og de har sønnen Duncan Jones, sammen. De ble imidlertid skilt i 1980.

I Big Brother-huset har hun fortalt om den vonde skilsmissen, og hun uttalte at hun og eksmannen ikke lenger snakker sammen. Hun skal også ha mistet kontakt med sønnen Duncan.

– Det var forferdelig. Grusomt. Han (Duncan, red.anm) kom og besøkte meg i begynnelsen, så ville han ikke komme lenger, forteller hun. Men hun husker ikke bare de vonde tingene. Da paret møttes gjennom jobben i plateselskapet på slutten av 70-tallet var det «morsomt» «fantastisk» og «magisk», skriver Daily Mirror

Ikke informert

David Bowie døde søndag etter en 18 måneders lang kamp mot kreften. Få dager tidligere gikk Angie Bowie inn i det isolerte Big Brother-huset.

Produksjonsselskapet bak Celebrety Big Brother la ut følgende Tweet på programmets offisielle Twitterkonto:

«Etter de veldig tragiske nyhetene om David Bowies dødsfall, kan vi bekrefte at Angie vil bli informert utenfor kamera i dag, på tidligst mulig tidspunkt»

Blir i huset

Mandag ettermiddag opplyser de at hun er blitt informert, og at hun har besluttet å bli værende i Big Brother-huset.

De sier også at hun har muligheten til å forlate Big Brother når hun vil, og at hun vi bli fulgt opp etter dødsfallet.

David Bowie hadde en fantastisk karriere i over 40 år, og døde to dager etter sin egen 69 års dag, og samme dag han ga ut sitt 29. og siste album «Black Star».

(©NTB/TV 2)