Brasilianske Alexandre Pato (t.h) skal være på vei til Liverpool.
Brasilianske Alexandre Pato (t.h) skal være på vei til Liverpool.

Fotballryktene: – Brasiliansk angriper blir Klopps neste signering

Og Chelsea punger ut for kolombiansk-brasiliansk duo. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny uke - nye rykter. Her er mandagens ferskeste rykter. 

Jürgen Klopp sliter med å venne seg til det hektiske kampprogrammet i Premier League. Nå har han spøkefullt advart Pep Guardiola om at han kommer til å måtte trenge 35 nye spillere for å takle en hektisk sesong dersom han blir ny trener i Manchester City. Klopp på sin side, fortsetter å hente hjem utlånte spillere for å dekke opp for Liverpools enorme skadeliste. Ifølge BBC har han nå bestemt seg for å hente hjem  Danny Ward fra Aberdeen. Keeperen har imponert på utlån i den skotske klubben. 

Men tyskeren ønsker også å tilføre friske bein til spillerstallen. I følge The Star er Liverpools neste signering den tidligere AC Milan-spissen Alexandre Pato. Avisen melder at Liverpool er enig med Corinthians om en overgang for  26-åringen.  Overgangssummen skal ligge på rundt 142 millioner kroner og han skal ha latt seg overtale av sine landsmenn, Philippe Coutinho og Roberto Firmino, til å komme til Liverpool og Anfield.   

I den blå delen av Liverpool sitter Everton og forbereder et bud på Andriy Yarmolenko.  Men for at de skal kunne by må de først kvitte seg med Steven Naismith. Ifølge The Express skal han være på vei til Norwich.  

Chelsea har nå lagt et kontraktsforslag på bordet til Sjakhtar Donetsks Alex Teixeira. Ifølge The Star vil Roman Abramovitsj  betale 30 millioner pund, eller 390 millioner kroner, for Teixeira. Den brasilianske 26-åringen har vist meget god form for Sjakhtar denne sesongen med 26 mål på 26 kamper.  Og mens lommeboken til Abramovitsj likevel er åpen, kan de like gjerne hente inn en spiss i samme slengen. 

Ifølge Gazzetta dello Sport ønsker Guus Hiddink å hente inn den kolombianske spissen Carlos Bacca  fra AC Milan. Bacca koster også 30 millioner pund og Chelsea skal være villig til å matche den prisen ettersom han kan spille Mesterliga-kamper for London-klubben.  29-åringen scoret to mål og hadde en assist for Sevilla da de vant Europaliga-finalen forrige sesong.  Han gikk fra Sevilla til AC Milan i fjor sommer. 

Saido Berahino kom inn fra benken og scoret West Bromwichs første mål i FA-cupkampen mot Bristol lørdag. Og selv om han fortsetter å sitte på benken i WBA, fortsetter andre klubber å vise sin interesse for ham.  Etter at klubben avslo flere bud på spissen fra Tottenham i fjor sommer, har nå flere klubber meldt seg på i kampen om 22-åringen. Blant dem Manchester United og Newcastle.  Ifølge Daily Mail la også Newcastle inn et bud i sommer på rundt 233 millioner kroner, uten at det ble noe mer ut av det. Nå bekrefter en kilde i klubben at det budet fortsatt står ved like og at Steve McClaren er desperat etter å hente en målscorer til klubben.  The Magpies skal også være interessert i å hente Jonjo Shelvey fra Swansea. Det melder Sky Sports mandag.