REAGERER: Ronny Deila gikk ut mot Celtic-fansen som kastet bluss etter søndagens kamp i den skotske cupen.  FOTO: GRAHAM STUART /
REAGERER: Ronny Deila gikk ut mot Celtic-fansen som kastet bluss etter søndagens kamp i den skotske cupen.  FOTO: GRAHAM STUART /

Deila med kraftig advarsel til Celtic-fansen

– De skader det gode ryktet til klubben, freser Ronny Deila.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Deler av Celtics fans kastet såkalte bengalske lys og bluss på banen under 3-0-seieren mot Stranraer i den skotske cupen søndag.

– Ikke noe vi ønsker
Det får Celtic-manager Ronny Deila til å reagere kraftig.

– Dette er noe vi absolutt ikke ønsker, og som må bli stoppet. Det er ikke positivt for noen i klubben og noe ingen av oss ønsker. Sikkerhet er det viktigste av alt for publikum, sa Deila til BBC etter kampslutt.

Celtic er allerede blitt siktet av UEFA etter at fansen kastet bluss på banen i Europaliga-kampen mot Fenerbahce i desember.

– Skader klubbens gode rykte
Nå risikerer Celtic en ny siktelse for fansens oppførsel, denne gang av det skotske fotballforbundet.

– Dette er noe som skader det gode rykter til klubben. Vi har snakket om dette mye, og vi ønsker ikke at klubbens fans skal oppføre seg slik. Jeg vet ikke hvilke sanksjoner som venter, men det er viktig å følge reglene og sørge for tilskuernes sikkerhet under kampene, fastslo Deila.

Celtic gikk videre til femte runde takket være to mål av Leigh Griffiths og én fulltreffer av Carlton Cole mot Stranraer.