Martinsen og  Avalanche sjanseløse mot Blackhawks

Colorado Avalanche tapte søndag 3-6 mot Chicago Blackhawks i NHL. Andreas Martinsen gikk av isen uten målpoeng.

SNUBLET: Blake Comeau faller på isen under en duell med Blackhawks' Erik Gustafsson. FOTO: JONATHAN DANIEL / GETTY IMAGES / AFP

Nordmannen fikk 12 minutter og 47 sekunder på isen. Han noterte seg for tre skudd på mål, to taklinger og tre blokkerte skudd.

Blackhawks tok føringen med to scoringer i første periode. Brandon Mashinter og Patrick Kane sto for målene.

Halvannet minutt ut i annen periode la Marián Hossa på til 3-0, før Avalanche reduserte to ganger ved Matt Duchene.

Tre Chicago-scoringer i løpet av periodens ti siste minutter sikret likevel en komfortabel hjemmeseier. Nathan MacKinnon fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 6-3 i siste periode.

For Martinsen og co. var tapet en effektiv stopper for seiersrekken på tre seirer. Colorado ligger for øyeblikket likt med Nashville i kampen om den siste sluttspillplassen i vest. (©NTB)