BØR VINNE: Tidligere Barcelona-kaptein Carles Puyol mener Lionel Messi bør vinne Gullballen mandag. Her er de to avbildet under en kamp mot Osasuna i 2013. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos
BØR VINNE: Tidligere Barcelona-kaptein Carles Puyol mener Lionel Messi bør vinne Gullballen mandag. Her er de to avbildet under en kamp mot Osasuna i 2013. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos

– En stor urett om Messi ikke vinner

Den tidligere Barcelona-kapteinen mener Messi bør vinne Gullballen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Gullballen 2015 på TV 2 Sportskanalen og Sumo klokken 18.00!

Mandag skal det avgjøres. Da deles nemlig Gullballen ut og verdens beste fotballspiller kåres.

Hvem tror du vinner? Gi din stemme til venstre i saken!

Det er neppe ingen overraskelse at det er Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar som kjemper om den gjeve prisen.

De to første har som regel stukket av med prisen de siste syv årene.I fjor som i forfjor var det Ronaldo som vant prisen, mens Messi vant hele fire ganger før Ronaldo.

Før utdelingen er tidligere Barcelona-kaptein Carles Puyol klar på hvem han mener bør vinne. Og det er neppe overraskende hvem han støtter.

– Du vet aldri helt hva som vil skje, men det vil være en stor overraskelse og en stor urett om Messi ikke vinner, forteller Puyol ifølge AS.

– Det beste med ham er at han fortsetter å utvikle seg og fortsetter å bygge opp statistikkene sine. Nå er han en mer komplett spiller og det ser ikke ut til å være grenser for hva han kan utrette, fortsetter den tidligere lagkameraten.

Skulle Messi stikke av med prisen vil det bli hans femte pris. Puyol tror det vil bli flere om Messi vinner mandag.

– Det vil bli veldig vanskelig for en annen spiller å vinne fem Gullballer. Og det er heller ikke slik at Lionel Messi skal legge opp i morgen hvis han vinner prisen. Fortsetter han slik kan han vinne flere. Ikke en gang fem Gullballer er rettferdig for ham, avslutter krølltoppen.