IRRITERENDE: Er du frekk mot personalet eller banner høyt foran de som kanskje ikke skal lære seg slike ord ennå?  FOTO: COLOURBOX /
IRRITERENDE: Er du frekk mot personalet eller banner høyt foran de som kanskje ikke skal lære seg slike ord ennå? FOTO: COLOURBOX /

Her er de ti mest irriterende uvanene til flypassasjerer 

Er du en av dem som irriterer andre, eller blir du mest irritert av det andre passasjerer gjør på fly? Se listen her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du noen gang irritert deg over at passasjeren bak deg i flyet stikker beina mellom setene og sparker borti skulderen din? I så fall er du ikke alene. 

London City lufthavn publiserte nylig en undersøkelse over hva passasjerene irriterer seg over når de er ute og flyr. Listen inneholder flere punkter vi nok alle kan kjenne oss igjen i. 

– På et fly kommer vi nærmere fremmede enn vi gjør i de aller fleste andre settinger. Da er det ikke rart at småting irriterer, sier en talsperson for flyplassen. 

Øverst på listen troner de passasjerene som lener setet sitt så langt tilbake at de nærmest sitter i fanget ditt. Høyt oppe finner vi også de som tar med seg så stor håndbagasje at andre må sjekke inn sin bagasje. 

– Vis omtanke for dine medpassasjerer. Du hadde ikke lent deg mot en fremmed på en parkbenk mens du spiste lunsj, så tenk på hvor mye plass du trenger før du lener setet tilbake. 

– Hvis du derimot får setet til personen foran i fanget, pust dypt og minn deg selv på at det bare er kort tid til du skal av flyet igjen, sier talspersonen for flyplassen. 

Rett under håndbagasjen finner vi også de som snakker så høyt med reisefølget at du ikke kan høre dine egne tanker. Også her finnes det råd, hvis du er av den utadvente typen. 

– Hvis du ikke kan vinne over dem, bli med i samtalen. Det kan hende at du ender opp med en ny venn. 

TOPP TI: Du er ikke alene om å irritere deg over flere av tingene på denne listen. FOTO: LONDON CITY AIRPORT /
TOPP TI: Du er ikke alene om å irritere deg over flere av tingene på denne listen. FOTO: LONDON CITY AIRPORT /