St. Etienne-tap i Søderlunds debut

Gikk rett inn i startelleveren.

ENDTE MED TAP: Alexander Søderlund og hans St. Etienne gikk på en smell mot Nantes og Guillaume Gillet. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Alexander Søderlund gikk rett inn i St. Etiennes startellever, men klarte ikke å hindre at laget tapte 1-2 i søndagens bortekamp mot Nantes.

Søderlund startet på topp for St. Etienne, og slo pasningen som endte med straffe etter kvarteret. Den satte Nolan Roux i mål.

Etter halvtimen slo hjemmelaget tilbake gjennom Johan Audels scoring, og 1-1 sto seg til drøyt ti minutter gjensto av kampen.

Da avgjorde Nantes' islandske Kolbeinn Sigthórsson. Han hadde bare vært på banen i sju minutter da han ble matchvinner.

Tapet gjør at mesterligajagende St. Etienne faller til sjuendeplass på tabellen. De er fire poeng bak Monaco på tredjeplass.

Paris St. Germain leder ligaen suverent. De er ubeseiret etter 20 kamper, og har 20 poeng ned til Angers på 2.-plass. (©NTB)