KLAR: Marko Grujic er klar for Liverpool, men en fobi kunne ha satt en stopper for overgangen. Foto: SNTV.
KLAR: Marko Grujic er klar for Liverpool, men en fobi kunne ha satt en stopper for overgangen. Foto: SNTV.

Klaustrofobi satte nesten en stopper for Liverpool-overgangen

Det er en ting Liverpools nye signering frykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag ble det klart at Marko Grujic kommer fra Røde Stjerne til Liverpool. Selv om signeringen er i boks var det ikke uten kontroverser.

Før overgangen ble klar blandet faren seg inn og ville stoppe overgangen til Liverpool. Han mente sønnen ble tvunget ut av klubben og nektet at overgangen blir gjennomført. Farens protester nyttet ikke å sønnen ble klar.

– Jeg ble skikkelig redd

Nå kan imidlertid Liverpool Echo fortelle om et annet problem som holdt på å stoppe overgangen. Da Grujic skulle gjennom den medisinske testen holdt han nesten på å stoppe undersøkelsen på grunn av klaustrofobi.

19-åringen lider av sterk klaustrofobi og ville egentlig ikke gjennomføre den timelange påkrevde MR-undersøkelsen.

– Jeg er veldig klaustrofobisk, så det var veldig skummelt for meg å ligge i en time i mørket i MR-scanneren, forklarer Grujic til avisen.

– Da jeg hørte at MR-undersøkelsen var obligatorisk var jeg nær ved si at jeg ikke ville gjøre det. Jeg var skikkelig redd. Jeg klarte ikke å være inne i maskinen i et minutt en gang, forklarer serberen.

Hyller Liverpools medisinske apparat

19-åringen berømmer Liverpools medisinske apparat etter at han fikk panikk.

– Jeg ropte på doktoren og fikk litt panikk, men de brukte 20 minutter på å overtale meg til å gå inn i maskinen igjen. Til slutt lot jeg det stå til og gikk inn igjen. De tilpasset forholdene til meg, sier stortalentet.

Etter å ha signert for Liverpool ble spilleren lånt tilbake til Røde Stjerne ut sesongen. Dermed vil ikke 19-åringen komme til Liverpool før til sommeren. Nå kan spilleren avsløre at han har fått et skreddersydd program fra manager Jürgen Klopp for å gjøre overgangen til Premier League så liten som mulig.

– Klopp fortalte meg at det var veldig viktig for meg til å være fokusert gjennom de neste seks månedene. Dette er kun det første steget i min karriere og jeg bør ikke slappe av så mye, forklarer 19-åringen.