«I 2016 håper jeg vi kan lære å elske hverandre litt mer»

Milos Raonic vant publikums hjerter etter å ha sjokkert Roger Federer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Servekongen Milos Raonic ga ikke Roger Federer noen sjanse og slo sveitseren i to strake sett på vei til seieren i ATP-touren i Australia søndag.

Den 25 år gamle canadieren brøt Federers serve i hvert av de to settene og vant med 6-4, 6-4. Det var andre gangen på 11 møter at Raonic klarte å beseire sveitseren med 17 seirer i ATP-turneringer.

Raonic står nå med åtte ATP-titler og han fikk en fin revansje fra i fjor, da han tapte for sveitseren i tre svært jevne sett.

Underdogen vant også publikums hjerter med sin takketale etter å ha mottatt det synlige bevist på at han hadde vunnet turneringen.

– Jeg håper jeg får et bedre år enn jeg hadde i fjor, og at jeg gjør fremgang. Jeg vet det var en del vanskeligheter rundt om i verden i 2015. I 2016 håper jeg vi kan lære å elske hverandre litt mer, og at verden blir et tryggere sted, sier Ranoic til rungende applaus fra de fremmøtte.

Se hans takketale i videovinduet over!

I søndagens finale fikk ikke Federer fart på servingen sin. Han klarte ikke å imponere mot den hardtslående canadieren, som virket å ha god kontroll i avslutningsfasen av kampen.

©NTB/TV 2 Sporten)