BLOGGERPAR: Robin Johansson og Sophie Elise Isachsen på Se & Hørs artistgalla i fjor høst. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /
BLOGGERPAR: Robin Johansson og Sophie Elise Isachsen på Se & Hørs artistgalla i fjor høst. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /

Slutt mellom Sophie Elise (21) og kjæresten

– Alle gjør feil, skriver toppbloggeren lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er slutt mellom bloggerparet Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson. Det melder Sophie Elise selv på bloggen sin.

Det har lenge vært spekulert i om paret har gått hvert til sitt, og fansen undret veldig da Sophie Elise skrev om en tøff tid allerede i romjulen.

På nyttårsaften hintet Sophie Elise om bruddet, og fortalte leserne at grunnen til at hun har vært lei seg den siste tiden har med kjærlighet å gjøre.

«Jeg er ikke kjent for å legge så mye imellom linjene men når det kommer til privatlivet mitt er jeg mer forsiktig. Men dere har vel gjettet rett, det handler om kjærlighet og det er en del ting som må finnes ut av.»

Lørdag åpner hun seg for leserne, og forteller om bruddet.

«Jeg og Robin er ikke kjærester eller samboere lengre. Dette er så klart vondt for meg, det er aldri gøy når livet tar vendinger som dette. Men slik er det, og jeg føler dere burde få vite det.», begynner hun i innlegget.

– Alle gjør feil

Kommentarer har haglet mot bloggerparet, og dette ønsker Isachsen å få en slutt på.

«For meg er det veldig ubehagelig og sårende å få lese kommentarer om anklagelser hit og dit. Vi er begge mennesker, og så klart har det skjedd ting i vår relasjon men også i våre liv separat som ikke har vært helt picture perfect. Noen feil større enn andre.. Men om du ser deg rundt, på mennesker du kjenner, eller kanskje i ditt eget liv, så gjør alle feil.»

Avlyste USA-reise

I romjulen fortalte Sophie Elise om den avlyste turen til Las Vegas. Hun skulle egentlig feste i partybyen, men endte opp hjemme i Harstad med et knust hjerte.

«Jeg er så utrolig trist akkurat nå. Jeg skulle egentlig ha vært i Las Vegas nå. Istedenfor sitter jeg på det tomme, mørke jenterommet mitt. I går gikk jeg knapt ut av senga, med unntak av på kvelden da noen venner kom over med vin og mat. Det føles så utrolig meningsløst, alt sammen.», skrev Isachsen i romjulen.