Stortalentet Samuelsen scoret igjen

Martin Samuelsen sendte Peterborough videre i FA-cupen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Peterborough - Preston 2-0:

Martin Samuelsen (18) fortsetter å imponere etter utlånet til Peterborough. Lørdag scoret han det første målet i klubbens 2-0-seier over Preston North End i FA-cupens 3. runde.

Og den scoringen kom kjapt på London Road.

Kun sju minutter inn i kampen var Samuelsen på ferde og sendte av gårde et flott langskudd fra vel 20 meters hold.

Se scoringen i videovinduet øverst i saken!

– En ganske fin scoring

Ifølge Peterboroughs kampoppdatering var scoringen «et nydelig skudd», og Samuelsen ble også kåret til banens beste spiller etter kampen.

Samuelsen selv er litt mer beskjeden.

– Vi fikk en corner som ble klarert ut til høyre. Jeg så at det var mange folk i boksen og dro derfor av en mann før jeg smelte til. Jeg tror det var fra rundt 20-25 meter, forklarer Samuelsen til TV 2.

– Det var en ganske fin scoring, men ikke akkurat noen tap-in på bakerste stolpe, legger han til.

Seieren til The Posh ble for øvrig befestet da Conor Washington doblet i det 52. minutt.

– Kampplanen vår var å gå hardt ut og få en scoring. Statistikken deres forteller at de ikke klarer å komme tilbake når motstanderen scorer først. Det lyktes vi med, forteller Samuelsen.

Andre scoring på en uke

Scoringen er Samuelsens andre på rappen for Peterborough, og kommer en uke etter drømmemålet mot Sheffield United.

Seks minutter gjensto av kampen da 18-åringen rundlurte et knippe Sheffield United-forsvarere og hamret ballen i mål med venstrefoten.

– Leo Messi ville vært stolt over å ha gjort det samme som Martin Samuelsen gjorde, etter å ha rundlurt en rekke motstandere og skutt ballen i mål med sin venstrefot, skrev Peterborough på sine hjemmesider.

Samuelsen fikk også hyllest av Peterborough-manager Graham Westley etter den kampen.

– Dette målet var et «wow»-øyeblikk. Det er derfor han er her hos oss. Vi har fått muligheten til å jobbe med en spiller som holder Premier League-nivå, en gutt som utvilsomt vil spille på det høyeste nivået i fremtiden. Han er ung og upolert, men har utrolige ferdigheter, sa han.

– Vi visste at det var noe helt spesielt ved ham fra det første sekundet vi så ham på treningsfeltet. Vi så på hverandre og sa «nå jobber vi med en spiller som i fremtiden kommer til å være stjerne på det aller høyeste nivået». Vi får bare nyte ham mens vi kan, fortsatte Westley.

Samuelsen er på utlån fra West Ham, og forlenget avtalen ut sesongen tidligere denne uken.

– Jeg forlenget fordi jeg fikk tillit og spilletid. Jeg spilte også godt og ble bedre. Dessuten likte jeg klubben og ble veldig godt mottatt. Jeg liker meg veldig godt her, forklarer Samuelsen.