VAR GIFT: Khloe Kardashian og Lamar Odom fotografert sammen i 2012. Foto: Scanpix.
VAR GIFT: Khloe Kardashian og Lamar Odom fotografert sammen i 2012. Foto: Scanpix.

Kardashian-eks (36) ute av sykehus etter at han ble funnet livløs på bordell

Khloe Kardashian (31) fraktet han hjem i all hemmelighet. 

Khloe Kardashians eksmann Lamar Odom ble skrevet ut av Cedars Sinai sykehus i Los Angeles onsdag 6. januar, ifølge Us Magazine.

Han har vært innlagt på sykehuset i nesten tre måneder. Han ble flyttet dit etter å ha blitt funnet livløs på et bordell i Las Vegas i oktober.

Får støtte av ekskona

NBA-spilleren ble først fraktet til «Desert View Hospital» i Las Vegas. Odom skulle egentlig bli fløyet til Los Angeles i helikopter, men basketspilleren på hele to meter og åtte centimeter skal ha vært for lang for helikopteret.

Han ble senere fraktet til Los Angeles, og etter å ha vært innlagt i månedsvis skal han nå få rehabilitering i et hjem ikke langt fra ekskona Khloe Kardashian. 

Kardashian har støttet Lamar gjennom hele sykehusoppholdet, og skal også ha vært den som fraktet Odom fra sykehuset til det nye hjemmet sitt. Flyttingen foregikk i all hemmelighet, og ikke engang Odoms familie fikk vite om flyttingen.

Trodde han skulle dø

Odoms tilstand skal være betraktelig bedre. Da han første ble innlagt trodde ikke legene at han ville klare seg, og familien fikk beskjed om å ta farvel.

– De sa at han hadde fire timer igjen å leve, sa Khloe Kardashian til Today Show i november.

Etter å ha tatt en overdose på sex-dopet «Herbal Viagra» havnet Odom i koma med hjertesvikt. Han fikk også problemer med nyrene og lungene. Selv om ekskona støtter Odom, skal hun ikke være klar for å ta tilbake den trøblete basketballspilleren.

– Å tenke på oss to som et par igjen har ikke slått oss. Det er altfor mange helsemessige ting å tenke på akkurat nå, sa Khloe til People etter ulykken.