TØFFE TAK: Andreas Martinsen gir Miikka Salomäki en luftetur da Colorado Avalanche senket Nashville Predators. (AP Photo/Joe Mahoney)
TØFFE TAK: Andreas Martinsen gir Miikka Salomäki en luftetur da Colorado Avalanche senket Nashville Predators. (AP Photo/Joe Mahoney)

Ny seier for Martinsen og Avalanche

Men det ble en rolig dag på jobben for nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter noen kamper i førsterekken til Colorado Avalanche, er Andreas Martinsen tilbake i andrerekken sammen med veteranen Jarome Iginla og russeren Mikhail Grigorenko.

Og i 5-3-seieren over Nashville Predators så var det denne rekken som var minst på isen av alle.

Mindre istid enn vanlig
Martinsen manglet et sekund på å få ni minutter på isen, noe som er langt under det han har vært vant med av istid de siste ukene.

Iginla var den som fikk minst istid av alle hos Avalanche, men han tegnet seg på scoringslisten da han satte inn 1-1 i overtall knapt et kvarter ut i første periode.

Cody McLeod, Gabriel Landeskog, Tyson Barrie og Jack Skille scoret de øvrige målene for Avalanche.

Hentet stjerne
Predators gjorde en stor byttehandel rett i forkant av møtet med Avalanche.

Laget har sårt trengt en god center i førsterekken sin denne sesongen, og da muligheten for å hente Ryan Johansen fra Columbus Blue Jackets dukket opp, ofret de backtalentet Seth Jones for å få ham.

Johansen var forrige sesong den store stjernen i Blue Jackets, men etter at Mats Zuccarello Aasens gamle trener John Tortorella ble ansatt, så har Johansen bare vært en skygge av seg selv.

Scoring og assist i debuten
Tortorella trodde han skulle få Johansen til å vokse frem som en leder ved å være tøff med ham. Men det hjalp lite å sette 23-åringen ned på jorden.

Og med frie tøyler og James Neal og Colin Wilson ved siden av seg, brukte Johansen bare to minutter og 35 sekunder på å score sitt første mål for sin nye klubb.

Han fulgte opp med målgivende pasning til Filip Forsberg da han satte inn 3-3 senere i kampen.

Ryan Ellis scoret også for Predators.