TIL DANMARK: Stine Skogrand skal ha signert en toårskontrakt med Silkeborg/Voel Foto: REUTERS/Frank Cilius/Scanpix Denmark
TIL DANMARK: Stine Skogrand skal ha signert en toårskontrakt med Silkeborg/Voel Foto: REUTERS/Frank Cilius/Scanpix Denmark

– Norsk verdensmester til Danmark

Stine Skogrand skal ha signert for Silkeborg/Voel KFUM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stine Skogrand fikk endelig sjansen i et mesterskap i desember og imponerte da Norge ble verdensmestere i Danmark i desember.

Hun har vært trofast mot Tertnes de siste årene, men nå tyder alt på at hun er tapt for bergensklubben etter denne sesongen.

Dansk TV 2 melder at 22-åringen har signert en toårskontrakt med Silkeborg/Voel.

De skriver at hun blir presentert i neste uke.

Selv vil hun ikke bekrefte nyheten.

– Jeg har over tid vært i dialog med flere klubber. Håper på en snarlig løsning, men ingenting er offisielt ennå, sier hun til TV 2.

Skogrand har scoret 69 mål på ti kamper i Grundigligaen denne sesongen. Bare Andrea Hanssen, Malin Holta og Nora Mørk har scoret flere.

Skogrand er samboer med FyllingenBergens Eivind Tangen.

Dermed tyder det meste på at høyrebacken også forsvinner til sommeren.

Tangen fikk sin landslagsdebut som 17-åring, men har tatt en pause fra landslaget for å prioritere studiene.

Han har også takket nei til flere tilbud fra utlandet tidligere for å fullføre økonomistudiene sine. Men han har åpnet for å vente med det siste året dersom det rette tilbudet dukker opp.

Både Flensburg-Handewitt og Hamburg har vist stor interesse for 22-åringen, men han har ikke vært negativ til å spille i Danmark før han tar steget videre.

Bjerringbro-Silkeborg er en naturlig klubb dersom han slår følge med kjæresten, men også andre topplag som Skjern, Team Tvis Holstebro, KIF Kolding København, Århus og Aalborg ligger innen rimelig avstand fra Silkeborg.