DRISTIG: Mats Zuccarello Aasen mente komikerne Morten Ramm og Bjørn Asgeirsson måtte klemme til ordentlig når de skulle lage video om ishockeymiljøet.  FOTO: HUMORNIEU.NO /
DRISTIG: Mats Zuccarello Aasen mente komikerne Morten Ramm og Bjørn Asgeirsson måtte klemme til ordentlig når de skulle lage video om ishockeymiljøet. FOTO: HUMORNIEU.NO /

«Når en NHL-stjerne ber deg ta av deg klærne, så gjør du det»

Norsk humorvideo skaper full forvirring blant Rangers-fansen i New York.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mats Zuccarello Aasen har uten tvil en stor fanskare, takket være hans imponerende opptreden i New York og verdens mest prestisjefylte ishockeyliga.

Skaper forvirring

Og fansen følger tydeligvis også med på hvilke sprell den norske New York Rangers-stjernen gjør utenfor ishockeybanen.

I New York har fansen nå fanget opp en humorvideo laget av blant andre komiker Morten Ramm.
I videoen «Hockeyboys» får vi ifølge komikergruppen Humornieu et innblikk i hvordan livet i garderoben egentlig er.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

– Vi har laget en serie med forskjellige guttemiljøer på humornieu.no tidligere og har fått blant andre Terje Håkonsen til å være med i Snowboys. Da vi skulle spille inn Hockeyboys var det tydelig at garderobekulturen var enda sterkere enn vi trodde, for Mats sa at man lager ikke en hockeysketsj uten å filme i dusjen. Og når en NHL-stjerne ber deg ta av deg klærne, så gjør du det, sier Morten Ramm til God kveld Norge. 

Naken i dusjen

Her får man blant annet se Mats Zuccarello piske en av gutta naken i dusjen.
På fansens hjemmeside har videoen skapt full forvirring, av den helt enkle grunn at videoen er på norsk.

– Vi lager ikke humor for det amerikanske publikummet, men at noen der likevel legger merke til oss er ganske rart. Jeg ville aldri sett på en sketsj fra Moldova, sier Ramm.

– Den mest komfortable av oss var Mats. Alt er sladdet, så det er vel det samme som å gå på stranda. Mats er jo topptrent, mens vi har en del å gå på for å få til sommerkroppen 2016. Det er vi som burde være flaue, legger han til.

Lager oversatt versjon

Komikerne har delt lenken til denne artikkelen på humorgruppens egen Facebook-side, med et spørsmål om hvorvidt noen kan oversette videoen til amerikanerne så det får en forståelse av hva ishockey egentlig handler om.

– Noen Facebook-venner av humornieu.no har allerede oversatt sketsjen, så vi legger ut en teksting på YouTube-videoen i dag, sier Morten Ramm.

Humornieu er en nettside som drives av Morten Ramm og Bjørn Asgeirsson.