HAR AVSLUTTET FORHOLDET: Leonardo DiCaprio (41) og Kelly Rohrbach (25). Foto: NTB Scapix
HAR AVSLUTTET FORHOLDET: Leonardo DiCaprio (41) og Kelly Rohrbach (25). Foto: NTB Scapix

– Slutt mellom Leonardo DiCaprio og modellkjæresten 

Leonardo Dicaprio har gjort det slutt med sin yngre modellkjæreste, melder amerikanske medier. 

Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (41) er kjent for sitt turbulente kjærlighetsliv. De siste årene har han datet en rekke yngre kvinner i 20-årsalderen, men forholdene har ikke vart lenge

Mange ble derfor overrasket i oktober i fjor, da ryktene begynte å svirre om at DiCaprio hadde fridd til supermodellen Kelly Rohrbach (25). Filmstjernen skal ha fridd til den unge modellen på en italiensk restaurant, og paret planla å bli samboere i DiCaprios villa i Los Angeles. 

Slo opp før jul

Men også dette forholdet ble kortvarig.

Flere amerikanske medier melder at DiCaprio og Rohrbach har gjort det slutt. De begynte å date i fjor sommer, men før jul avsluttet de forholdet, skriver US Weekly

Ifølge People er paret fortsatt venner, og det var ingen andre personer inne i bildet.

Det var deres hektiske timeplaner som var årsaken til bruddet. 

– De er begge veldig travle. Han er aktuell med en ny storfilm, og hun er en av verdens største supermodeller, sier en kilde til People.

Oscar-film og Baywatch

DiCaprio er aktuell med filmen «The Revenant», som blir utpekt som en stor Oscar-kandidat. Mange mener at dramafilmen, hvor DiCaprio spiller en jeger som blir forlatt alene i ødemarken, kan være filmen som endelig gir DiCaprio en Oscar-statuett. 

I år er Rohrbach klar for sin største filmrolle hittil. Hun skal ta over den røde badedrakten til Pamela Anderson, når nyinnspillingen av TV-serien Baywatch starter. 

I tillegg til å være modell, har «Rohrbach» tidligere hatt en rolle i TV-serien «Two and a Half Men», samt spilt i andre mindre serier og filmer.