For andre kamp på rad tegnet Andreas Martinsen seg for en målgivende pasning for Colorado Avalanche.

MÅLGIVENDE IGJEN: Andreas Martinsen noterte seg for målgivende pasning i nok en kamp. Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP

Colorado Avalanche vant 4-3 over St. Louis Blues hjemme i Pepsi Arena.

Det skjedde etter overtidsspill. Ved ordinær tid sto det 3-3.

Avalanche er inne i en rekke på fem strake hjemmekamper i NHL. De to første endte med tap, men det ble seier 4-1 hjemme mot Los Angeles Kings mandag.

Med onsdagens assist er Martinsen oppe i seks assist og to mål så langt i sesongen.

I onsdagens kamp i Denver tegnet Martinsen seg for den målgivende pasningen 6.32 minutter ut i midtperioden. Martinsen sendte en langpasning til Jarome Iginla som kunne vippe pucken videre til Mikhail Grigorenko som satt den elegant i mål bak Jake Allen til stillingen 2-3.

Avalanche fikk en god åpning på kampen. Matt Duchene sendte pucken i mål etter snaue fem minutter av første periode. Det tok 11 minutter før Blues utlignet til 1-1 ved Vladimir Tarasenko. Drøyt to minutter senere satt David Backes et håndleddsskudd inn i Avalanche-målet.

I andre periode la Patrik Berglund på til 3-1, før Martinsen & co startet opphentingen. 2-3 ved Grigorenko, før Nathan MacKinnon sørget for overtidsspill da han utlignet med under halvannet minutt igjen av kampen.

I spilleforlengingen ble Gabriel Landeskog matchvinner.(©NTB)