Bieber om Oslo-skandalen: – Jeg var en drittsekk

Tenåringsidolet snakker endelig ut om skandalekonserten i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i slutten av oktober at Justin Bieber (21) raste av scenen under en konsert på Chateu Neuf i Oslo, og såret fansen som hadde vunnet billetter til en intimkonsert med tenåringsidolet.

Se opptrinnet i videoen øverst!

– Jeg overreagerte

På morgenshowet «The Bert Show», som sendes onsdag morgen i USA, forteller Justin Bieber for første gang om reaksjonen hans da han hisset seg opp over vannsøl på scenen og stakk av i et privatfly.

– Jeg var bare grinete. Jeg var så sliten, og jeg hadde kommet så langt for å spille for dem. Jeg spurte pent om de kunne la være å ta tak i håndkleet mitt. Uansett, det var bare surr, jeg overreagerte, sier Bieber i et intervju med morgenprorgammet, gjengitt på People.com.

– Folk sa at jeg var en drittsekk, og det var jeg. Jeg skal være den første som innrømmer det, for jeg er menneskelig, og jeg har dårlige dager, sier Bieber.

– Kommer til å fortsette å gjøre feil

Selv om Bieber innser at det var galt, sier han at morgenshowet at han vil fortsette å gjøre dumme ting.

– Jeg kommer til å fortsette å gjøre feil. Det kan hende dere ser meg gjøre noe dumt på [kjendismagasinet] TMZ i morgen, sier Bieber.

Skandalen inntraff da Bieber var med på en spesialkonsert i regi av Senkveld med Thomas og Harald, og etter at han forsvant fra konsertarenaen, sto både gråtende fans og to svært skuffede Senkveld-programledere igjen.

Fansen har fått nye billetter

Nå får den skuffede fansen imidlertid nye billetter til Biebers konsert i Telenor Arena i september. Billettene til de to konsertene på Telenor Arena ble revet bort på kun ti minutter.

Det har vært spekulert i om hele opptrinnet var et PR-stunt fra Biebers management sin side, og eksperter innen PR har uttalt til TV 2 at de ikke er i tvil. Like etter norgesbesøket slapp Bieber en ny låt som het «I'll Show You» – en låt som handler om Biebers tøffe liv som superstjerne, og presset han står overfor.