Fotballryktene: – Real Madrid blar opp over en milliard for Hazard

Mens Manchester City vil knuse alle overgangsrekorder for å skaffe seg drømmeduo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi teller overgangsvinduets tredje ordentlige dag. 

De to første har sklidd forbi uten de helt store overgangene. Men i takt med at Deadline Day etter hvert kan skimtes i horisonten, begynner storklubbene å kjenne små napp i dansefoten.

Følg vinduet i vårt overgangssenter her!

Skal man tro dagens overgangsrykter vil det bli rumba med Gunn helt frem til vinduets aller siste sekund, og vi begynner dagen med noen saftige rykter fra England.

Eden Hazard har denne sesongen ikke klart å leve opp til hypen etter forrige sesongs ligagull i Chelsea. Belgieren, som ble kåret til årets spiller både i klubb og liga, har ikke levert en eneste scoring hittil denne sesongen og skal ifølge Daily Star være svært utilpass i José Mourinhos tidligere klubb. 

Den engelske tabloiden hevder å vite at Real Madrids nyansatte manager Zinedine Zidane likevel er en stor beundrer av torsdagens bursdagsbarn og skal ønske å gjøre 24-åringen til sin første stjernesignering i hovedstadsklubben, men ikke før til sommeren.

Den ferske Real Madrid-treneren rangerer bare Lionel Messi og Cristiano Ronaldo foran Chelseas stjerneving og er villig til å bla opp vanvittige 1,3 milliarder kroner for belgieren.

Ifølge The Mirror skal Chelsea, som så mange andre, være svært interessert i Gareth Bale, og waliseren kan bli et viktig forhandlingskort i det som kan bli årets store overgangssaga. Bale skal være misfornøyd med sparkingen av Rafa Benítez, og ønsker seg nå bort fra de hvitkledde på Den iberiske halvøy. 

Dette har vekket oppmerksomheten til en annen storhet i motbakke. Manchester United ligger for øyeblikket på en femteplass i ligaen, hele ni poeng bak serieleder Arsenal, noe som er langt fra godt nok for desorienterte Manchester United-fans. Louis van Gaals røde armé sliter med å produsere nok scoringer til å vinne fotballkamper, og ser på Bale som en spiller som kan tilføre klubben etterlengtet offensiv slagkraft allerede i januar.

Som Hazard vil ikke Bale bli noen billig mann, og det er ventet at de røde fra Old Trafford må bikke milliarden for å gjøre verdens dyreste fotballspiller til verdens dyreste fotballspiller for andre gang. 

Et annet stort navn som har vært linket til Old Trafford er Pep Guardiola. Etter at katalaneren annonserte sin kommende avgang i Bayern München har Premier League-klubbene lagt langflate etter 44-åringens underskrift. 

Vanligvis velinformerte Sky Sports melder imidlertid at det ser ut til at det er Uniteds bråkete nabo i Manchester City som skal vinne kampen om suksesstrenerens tjenester. Hovedpersonen har selv fortalt at han ønsket seg til Premier League når han gir seg i den tyske gigantklubben til sommeren, og Skys mann i tyskland Uli Köhler hevder han nå er 100 % sikker på at Guardiola vil ta over Manuel Pellegrinis jobb foran neste sesong.

I den anledning melder Express at de lyseblå vil bruke Guardiola for å lokke til seg sin nyansatte treners tidligere elev i Lionel Messi. Det spekuleres stadig i om argentineren som har vunnet omtrent alt som kan vinnes, etter hvert ønsker seg etter hvert nye utfordringer, og City er klar for å knuse alle overgangsrekorder for å sikre seg drømmeduoen Messi-Guardiola foran neste sesong.

Fra en glohet argentiner til en iskald togoleser. Emmanuel Adebayor har stått uten klubb siden han i september i fjor ble enig med Tottenham om å avbryte kontrakten. 31-åringen har bare spilt 17 minutter med klubbfotball siden forrige januar, men det skal ifølge The Guardian ikke skremme vekk Watford og Crystal Palace som jakter bredde i stallen foran siste halvdel av sesongen. 

En annen mann uten særlig mye spilletid er Loïc Rémy. Franskmannen har ikke klart å kjempe seg til en plass i elleveren til et Chelsea-lag med svært varierende prestasjoner, og skal man tro The Sun er Palace, Aston Villa og Newcastle interessert i å sikre seg spissens tjenester. 

Selv om han ikke har klart å sette sitt preg på Chelsea denne sesongen, har franskmannen fått beskjed om at han ikke får forlate Stamford Bridge da hans tjenester som benkevarmer fremdeles er ønsket. Guus Hiddink har uttrykt sin frustrasjon over at Villa-trener Remy Garde har forsøkt å uroe Remy, og sier ifølge avisen at franskmannen ikke skal noen steder denne vinteren.

Liverpool har lenge vært linket til Fiorentinas midtbanemann Mario Suárez, men nå forteller Daily Star at det ser ut til at Watford er i ferd med å kuppe hele overgangen. Laget fra Vicarage Road har allerede ydmyket Liverpool på banen denne sesongen, og tar nå sikte på å ydmyke den en gang dominerende storklubben på overgangsmarkedet også. I underkant av 100 millioner kroner skal være nok til å lokke italienerne til gi opp sin 28 år gamle spanjol og sette han på flyet til idylliske England. 

Mohamed Elnenys overgang til Arsenal har lenge sett ut til å være done deal, og nå melder Evening Stanard at Basel har bekreftet at midtbanespilleren er ferdig i den sveitsiske klubben. Arsène Wenger ser på egypteren som backup for skadeutsatte Francis Coquelin og betaler 65 millioner kroner for 23-åringen.