Målfest for Zuccarello og Rangers

Det ble målfest i Madison Square Garden tirsdag kveld da Mats Zuccarello og New York Rangers slo gjestene Dallas Star hele 6-2.

Zuccarello tegnet seg ikke på scoringslista i kampen, men står oppført med imponerende 16 mål og 15 assist så langt i NHL-sesongen.

Tirsdag kveld fikk Rangers en pangåpning da Derek Stephan satt inn det første målet 1.56 minutter inn i første periode.

Svenske John Klingberg utlignet for Dallas Stars etter at snaut 14 minutter var spilt, mens Keith Yandle smalt inn et nytt Rangers-mål 18 sekunder senere.

Økte ledelse

Derick Brassard økte Rangers ledelse til 3-1 mot slutten av mellomperioden, mens de fire siste målene alle kom i tredje periode.

Derek Stephan satt inn sitt andre mål for kvelden da han økte Rangers ledelse til 4-1. Viktor Stalberg og Jayson Megna sto for Rangers to siste mål, mens Antoine Roussel scoret det andre for gjestene.

Tiltrengt seier

Seieren var kjærkommen for Rangers som har hatt en bølgende formkurve denne sesongen.

Laget hadde en knallstart på sesongen, der Zuccarellos lag gikk fra seier til seier, men før tirsdagens kamp hadde New York-laget bare vunnet fem av sine siste 18 kamper.

Tirsdag fikk Mats Zuccarello 19,39 minutter på isen.