Morgan Sulele (24) brøt sammen før konsert

– Jeg var sliten og ble sykemeldt

I God morgen Norges sending i dag hadde Morgan Sulele (24) sin første opptreden etter å ha vært sykemeldt en måneds tid. Rett før en konsert han skulle holde 6. desember, ble han syk og måtte avlyse.

– Det som skjedde var at jeg fikk en infeksjon i kroppen, fikk influensa og så gikk det utover at jeg var sliten fra før. Da måtte jeg sykemelde meg, sier Morgan Sulele til TV 2.

Flyttet hjem

Morgan flyttet hjem til moren og faren og tok det helt med ro under sykdomsperioden. Etter en måneds rekreasjon føler han seg bedre 

Morgan Sulele var tilbake på scenen og fremførte låta «Min kabin» i God morgen Norge. FOTO: PÅL FREDRIK PEDERSEN / TV 2
Morgan Sulele var tilbake på scenen og fremførte låta «Min kabin» i God morgen Norge. FOTO: PÅL FREDRIK PEDERSEN / TV 2

– Tegnene på at jeg var sliten hadde ligget der og jeg fikk ingen forvarsel. Nå roer jeg ned og fokuserer på musikken som er det viktigste for meg, sier Sulele.

Braksuksess

2015 ble det store gjennombruddet for Morgan Sulele. Med sommerlåta «Bare min», som i dag ble nominert til en Spellemannpris for årets låt, opplevde 24-åringen fra Bærum braksuksess. 

– Det mest spesielle var å spille for 70.000 på Rådhusplassen og alle konsertene jeg gjorde rundt omkring i Norge. 

Låtskriving i Spania

I 2016 satser han på nye hits og neste uke setter han kursen til Spania med fem låtskrivere. Der skal han være kreativ og nyte litt sol og varme.

– Jeg skal skrive helt nye låter og få helt nye impulser. Forhåpentligvis kommer jeg hjem med masse nye låter som vi skal slippe utover året. 

– De spanske jentene kjenner deg ikke igjen?

– De spanske jentene liker meg ikke, ler Morgan til TV 2