TAR OVER: Modellen Kelly Ruhrbach (25) skal ta over for Pamela Anderson (t.h) i den ikoniske rollen som C.J. Parker i Baywatch.  FOTO: STELLA PICTURES
TAR OVER: Modellen Kelly Ruhrbach (25) skal ta over for Pamela Anderson (t.h) i den ikoniske rollen som C.J. Parker i Baywatch. FOTO: STELLA PICTURES

Hun blir den nye Pamela i Baywatch

Modellen Kelly Rohrbach (25) skal ta over den berømte røde badedrakten... 

Mange forbinder nok nittitallsserien Baywatch med den sexy badevakten C.J. Parker, spilt av Pamela Anderson, løpende langs Californias strender.

Nå er det klart hvem som skal fylle skoene til Anderson, når nyinnspillingen av filmen Baywatch starter. 

Filmen er en oppfølger til den populære TV-serien som startet opp i 1989 med David Hasselhoff og Pamela Anderson i hovedrollene. 

Kjæreste med DiCaprio?

Det er modell Kelly Rohrbach (25) som tar over den røde badedrakten, det skriver underholdningsmagasinet Entertainment Weekly

I tillegg til å være modell, har Rohrbach hatt en rolle i TV-serien Two and a Half Men og spilt i andre mindre serier og filmer.

25-åringen har også vært sammen med den berømte skuespilleren Leonardo DiCaprio, men ifølge en rekke amerikanske underholdningsmedier, deriblant People Magazine, har paret nylig gjort det slutt. 

Zac Efron på rollelista

Fra før er det kjent at Zac Efron (27) skal fylle skoene til David Hasselhoff. 

Ungpikeidolet har tidligere uttalt at han tror den nye filmatiseringen vil bli langt frekkere enn originalen

Også Dwayne «The Rock» Johnson spiller i filmen. Han postet mandag en video av seg selv og Rohrbach på Instagram, hvor de løper langs stranda i kjent Baywatch-stil. 

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure @kellyrohrbach was... tough.

En video publisert av therock (@therock)