Madonna feirer sønnen Rocco Ritchies 15-årsdag i august, 2015.  FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM
Madonna feirer sønnen Rocco Ritchies 15-årsdag i august, 2015. FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Madonnas tøffe kamp for sønnen Rocco (15)

Superstjernen kjemper om omsorgen, samtidig som hun krangler med både eksmannen og sønnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Madonna (57) står midt oppi en omsorgstvist med eksmannen Guy Ritchie (47) om sønnen Rocco (15).

Rocco vil helst bo hos faren i London. Madonna på sin side krever at sønnen flytter til USA før han bestemmer seg for hvem han vil bo hos.

Blokerte mamma

Rocco Ritchie liker tydeligvis ikke morens strenge krav og har derfor blokkert henne på Instagram.

Guy Ritchie og sønnen Rocco deltar på Unicefs Halloween-party i London, oktober, 2014. Inpirert av tv-serien Breaking Bad. FOTO: KGC-03 / STELLA PICTURES
Guy Ritchie og sønnen Rocco deltar på Unicefs Halloween-party i London, oktober, 2014. Inpirert av tv-serien Breaking Bad. FOTO: KGC-03 / STELLA PICTURES

– Det er ikke er bra tegn at han har blokkert sin mamma på sosiale medier, spesielt ikke etter alle ryktene om at Madonna er flau av sønnens mange innlegg, sier en kilde til The Sun.

Heftig krangel

Madonna har selv ikke kommentert hendelsen etter den pågående omsorgstvisten. Kranglingen mellom Rocco og Madonna skal ha startet da hun hadde konsert på Tele2 Arena i Stockholm.

– Madonna og Rocco kranglet. Hun gråt og skrek til han, sier en kilde til Radaronline.

Da turnéen ble avsluttet i London i desember hoppet Rocco av og flyttet inn hos faren i London. Siden har ikke Madonna sett 15-åringen.

– Han vil ikke være sammen med henne. Han vil være med sin pappa. Han reiste til farens hus og har ikke truffet henne siden, sa en kilde til Radaronline.

–Solskinnet mitt!

På julaften sendte Madonna en hilsen til sønnen:

– God jul til solskinnet mitt, skrev hun da.

Madonna giftet seg med Guy Ritchie i 2000, og skilte seg i 2008. I tillegg til Rocco (15), har de sønnen David banda (10), sammen. Madonna har i tillegg døtrene Lourdes (19) og Mercy James (9).