HETE SCENER: Justin Bieber har delt en rekke bilder av seg selv og kjendisdatteren Hailey Baldwin. Nå sjokkerer idolet fansen med et kyssebilde (til høyre). FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM
HETE SCENER: Justin Bieber har delt en rekke bilder av seg selv og kjendisdatteren Hailey Baldwin. Nå sjokkerer idolet fansen med et kyssebilde (til høyre). FOTO: SKJERMDUMP/INSTAGRAM

Sorry, jenter! Her kysser Justin Bieber (21) kjendisdatteren (19)

Tenåringsidolet er kanskje ikke like supersingel som han selv hevder ...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene har lenge svirret rundt Justin Biebers (21) kjærlighetsliv, og den siste tiden har tenåringsidolet blitt koblet til Stephen Baldwins modelldatter, Hailey Baldwin.

Spekulasjonene ble etterhvert så heftige at Bieber i desember forsøkte å sette en stopper for det hele ved å legge ut et bilde av seg selv og Baldwin på Instagram. 

«Folk er gale. Jeg er supersingel og dette er bare en god venn. Dere ville visst det hvis hun var noe annet.», skrev han under bildet av de to. 

Ikke supersingel likevel?

Men nå spørs det om superstjernen, som planlegger et norgesbesøk, er like supersingel som han hevdet for under én måned siden. 

Natt til mandag la han nemlig ut et nytt bilde på den populære bildedelingstjenesten. Bildet viser Justin Bieber som kysser (ja, du gjettet riktig) Hailey Baldwin. Instagram-bildet mangler bildetekst, men «Sorry»-sangeren har husket å tagge kjendisdatteren. 

Kyssebildet fikk raskt én million likerklikk. I tillegg tok mange beliebers til kommentarfeltet for å gi uttrykk for sin frustrasjon.

– Hvem er denne jenta med vår Justin? lurer noen. 

– Venter fortsatt på at Jelena skal skje, skriver en annen. 

I het omfavnelse

Dette er imidlertid ikke det eneste bildet som Justin la ut natt til mandag. Omtrent samtidig delte han et bilde av seg selv og skjønnheten som sitter sammen i en sofa. 

Justin Bieber og Hailey Baldwin har den siste tiden vært på ferie på øya Saint Barthélemy i Karibien, hvor også Kendall Jenner og Harry Styles er på romantisk ferie. 

I forrige uke delte Justin Bieber bilder og video av seg selv og modellen i het omfavnelse på paradisøya. En video viser artisten som slikker seg på fingeren, for å så putte den i Baldwins øre – noe hun absolutt ikke ser ut til å ha noe imot. 

Fansen har allerede gitt turtelduene kallenavnet «Jayley» ...