IKKE BEHAGELIG: Ristomatti Hakola fikk litt uvanlige problemer på Tour de Skis første dag. Foto: MARTTI KAINULAINEN/Twitter.
IKKE BEHAGELIG: Ristomatti Hakola fikk litt uvanlige problemer på Tour de Skis første dag. Foto: MARTTI KAINULAINEN/Twitter.

Gjorde i buksa i Tour de Ski: – Ingen orket å gå bak meg

Antyder at kålrotstappe i jula kan ha vært kilden til problemet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LENZERHEIDE (TV 2 Sporten): Ristomatti Hakola ble beste finne på åpningsdistansen av Tour de Ski, han kom seg ikke lenger enn til semifinalen.

Forklaringen var enkel: - Det var ingen som orket å gå bak meg, for jeg hadde gjort i buksa, sier Hakola til avisen Iltalehti.

Finnen forteller at han har slitt med mageprobelmer de siste dagene og oppladningen var naturlig nok ikke den beste med svært hyppige turer på toalettskåla.

– Nei, dette var ingen hyggelig og ingen god start på Tour de Ski. Men jeg forstår jo at konkurrenter ville ha meg bak seg, det luktet vel litt, sier Hakola.

Ristomatti Hakola vet ikke hva mageprobleme skyldes, men antyder at det kan ha blitt for mye kålrotstappe i jula hjemme i Finland.

Finske journalister forteller at Hakola hjemme i Finland er kjent som en løper med humoristisk sans og de tror at han spøker, men er ikke sikre...