FEIRER NYTTÅR: Kurt Nilsen, Jenny Skavlan og Odd-Magnus Williamson er blant kjendisene som deler sine nyttårsbilder. Foto: Skjermdump / Instagram
FEIRER NYTTÅR: Kurt Nilsen, Jenny Skavlan og Odd-Magnus Williamson er blant kjendisene som deler sine nyttårsbilder. Foto: Skjermdump / Instagram

Se kjendisenes nyttårsbilder

Fest, familiekos og feiring i sydlige strøk. Sjekk hvordan kjendisene feirer nyttår!

2015 går mot slutten, og for de aller fleste betyr det en kveld med festligheter eller familiekos, god mat og fyrverkeri. 

I sosiale medier florerer nyttårshilsenene mens årets siste timer fyker forbi. Også kjendisene kommer med sine ønsker om et godt nytt år til sine følgere.

Feirer i Sør-Afrika

Thomas «Fingern» Gullestad (33) og Jenny Skavlan (29) feirer nyttår i Sør-Afrika sammen med Jenny Skavlans familie, og de ønsker sine følgere et godt nytt år på denne morsomme måten:

De har delt en rekke bilder av sin idylliske ferie i løpet av jula. På årets nest siste dag, delte de dette strandbildet:

Første år som gift

Skuespilleren Odd Magnus Williamson (35) takker for et fint 2015. For han har det vært et spesielt år, han giftet seg nemlig med sin Tinashe Bakasa Roll (29) i mai.

Louise Angelica Riise og John Arne Riise (34) er endelig gjenforent etter at Riise har vært en periode alene i deres nye bosted Mumbai i India. I august ble det nemlig klart at Riise skal spille for Delhi Dynamos i India.

Nå er ekteparet, som giftet seg i mai i fjor, på en hytte i Hemsedal der de står på ski og feirer nyttår.

Feirer i varmere strøk

Kurt Nilsen (37) har delt et bilde av seg selv og kjæresten Oda Rivrud (27). De feirer i sørlige strøk, og ønsker alle et godt nytt år.

Lene Alexandra Øien (34) nyter nyttårsaften i Barcelona, og har delt dette bildet med sine lesere:

Komiker Ørjan Burøe (41) har delt et bilde av at han spiser Kong Haakon-konfekt mens han ser på kong Haralds nyttårstale.

Han har også delt en video med sønnen Theodor (6).

Skuespiller Gitte Witt Julsrud (32) har delt et bilde av henne selv og den svenske kjæresten Filip Loebbert og deres nyeste familiemedlem: