Voldtektsmann tvang offeret til å ringe kjæresten – ringte heller 911 

En handlekraftig nødoperatør han ha reddet livet til den amerikanske kvinnen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
SIKTET FOR VOLDTEKT: Robert Giles tvang offeret til å ringe hjem.   FOTO: CLAYTON COUNTY POLICE  /
SIKTET FOR VOLDTEKT: Robert Giles tvang offeret til å ringe hjem. FOTO: CLAYTON COUNTY POLICE /

27 år gamle Robert Giles kidnappet en kvinne og tok henne med ti en avsidesliggende parkeringsplass i den amerikanske delstaten Georgia mandag. 

Skulle høre voldtekten 

Under voldtekten tvang 27-åringen kvinnen til å ringe sin mann. Tanken var sannsynligvis at han ville at offerets mann skulle tvinges til å lytte under voldtekten.

 Men kvinnen ringte i stedet til nødnummeret 911. Den snarrådige operatøren skjønte raskt tegningen, og spilte med. Han snakket med Giles og prøvde å få han til gi seg. Samtidig fikk han varslet politiet.

Tatt av politet 

De kom raskt til det aktuelle stedet og pågrep voldtektsmannen. Talsmann for det lokale politiet i Clayton Country, Joe Woodall, sier til WSB at det kan ha reddet livet hennes. 

– Det er den mest ekstreme telefonen jeg har hatt i min jobbkarriere, sier Deonte Smith, til  WSB-TV. Han forteller at han var svært oppskaket og synes det hele var ekstremt ubehagelig. 

– Jeg har en datter, jeg har en søster og jeg har en mor. Det var rystende. Nå håper han å få treffe kvinnen og snakke privat med henne. 

Giles er siktet for voldtekt og frihetsberøvelse.