I dag er det to år siden Michael Schumacher ble alvorlig skadd i en skiulykke i de franske Alpene. 

I nesten et halvt år ble han holdt i kunstig koma, før han i juni 2014 ble flyttet fra sykehuset i Grenoble til Lausanne. I september 2014 ble han ifølge flere medier utskrevet fra sykehuset i Lausanne.

– Michaels rehabilitering vil fortsette i hans hjem. Han har holdt på med rehabiliteringen i noen måneder, og det går fremover, men det er fortsatt en lang og vanskelig vei å gå, sa manager Sabine Kehm.

Ukjent tilstand

Siden har det blitt rapportert at Schumacher sitter i rullestol og «fortsatt kjemper» for å bli bedre, men lite er kjent om hans tilstand to år etter ulykken.

Folk skal heller ikke forvente mange oppdateringer om den tidligere Ferrari-føreren, sier familiens medieadvokat Felix Damm til nyhetsbyrået DPA.

– Ulykken i seg selv var et stykke historie, og det ble rapportert flittig. Men det er ikke noe behov for at offentligheten får innblikk i opptreningen. Offentligheten vil være ekskludert. Det har foregått på et sykehus, og nå foregår det i hjemmet, sier Damm til DPA ifølge Ritzau.

Norgesvenn

Michael Schumacher fyller 47 år 3. januar.

Han er den mestvinnende Formel 1-sjåføren gjennom tidene og har tatt 91 enkeltseirer, og blitt verdensmester hele sju ganger.

Tyskeren hadde tidligere hytte i Trysil. I ti år besøkte han Norge hyppig på vinterstid, men i 2006 solgte han hytta til fordel for hans nye feriested i Frankrike.