MISFORNØYD: Michael Carrick er ikke fornøyd med at Manchester United-spillerne anklages for å ha gitt opp Louis van Gaal. FOTO: RICHARD SELLERS / Scanpix.
MISFORNØYD: Michael Carrick er ikke fornøyd med at Manchester United-spillerne anklages for å ha gitt opp Louis van Gaal. FOTO: RICHARD SELLERS / Scanpix.

Carrick langer ut mot «respektløse anklager»

– Det sårer oss. Det er ikke den typen mennesker vi er. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United - Chelsea mandag klokken 18.30 på TV 2 Sport Premium!

Det aller meste har gått galt for Manchester United den siste tiden. For manager Louis van Gaal er det etter alle solemerker en skjebnekamp som venter når Chelsea kommer til Old Trafford mandag.

Trolig vil et tap mot Chelsea innebære kroken på døren for Manchester Uniteds nederlandske manager, skriver The Guardian søndag kveld. 

I tillegg har Louis van Gaal selv, etter tapet mot Stoke, gitt uttrykk for at det også kan bli aktuelt å trekke seg. 

– Respektløst

I et intervju med BBC vedgår Michael Carrick at den svake formen tærer på spillernes selvtillit.

– Det er en forferdelig følelse. Det gjør virkelig vondt. Prestasjonene våre har ikke vært gode nok, og vi verken kan eller vil gjemme oss bak noe, sier han.

Mens Uniteds visekaptein aksepterer at fansen er misfornøyd med resultatene, er han imidlertid ikke fornøyd med en del av anklagene som rettes mot spillerne.

I takt med de svake resultatene og ryktene om van Gaals avgang, har det nemlig blitt hevdet at spillerne ikke lenger gir alt for sin hardt pressede sjef.

– Det er respektløst når folk sier at vi ikke prøver alt vi kan for manageren. Det sårer oss. Det er ikke den typen mennesker vi er, sier han.

Så gjenstår det å se om full innsats er nok til å sikre seieren mot Chelsea mandag kveld.