BRØLET: Ronny Deila gjorde seg populær blant Celtic-fansen forrige sesong for sine jubelbrøl etter kamp. FOTO: JEFF HOLMES /
BRØLET: Ronny Deila gjorde seg populær blant Celtic-fansen forrige sesong for sine jubelbrøl etter kamp. FOTO: JEFF HOLMES /

Deila: – Jubelbrølet kommer tilbake

Celtic-treneren lover fansen bedre tider.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ronny Deila gjorde seg forrige sesong populær blant Celtic-fansen for det som etter hvert fikk navnet «The Ronny Roar».

Gjennom den tøffe høstsesongen i år har jubelbrølet uteblitt, men nordmannen lover at anledninger for å ta i bruk feiringen igjen kommer snart.

Celtic leder den skotske ligaen, men i Europa har det ikke gått veien for Deila og hans menn. I mesterligaen ble det exit mot Malmö, mens i Europaligaen ble skottene rundspilt av blant andre Molde og røk på hodet ut av gruppespillet.

40-åringen nyter ikke den samme populariteten blant fansen som han gjorde, og supporterne har vært tøffe mot den tidligere Strømsgodset-treneren denne høsten. Det har ført til at Deila ikke har følt for å ta i bruk det populære jubelbrølet.

– Jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre «The Ronny Roar» igjen. Vi får se, sa Deila på en pressekonferanse før søndagens kamp mot Hearts.

Celtic-legenden Chris Sutton skrev lørdag i en kommentar at klubbens ledelse burde sparke Deila om det blir tap mot Hearts. At nordmannen ikke har feiret sine triumfer med fansen på vanlig vis, kan også ha påvirket til at hans forhold til supporterne har kjølnet.

– Jeg har ikke følt at det har vært rett i det siste. Vi har ikke vært gode nok til at jeg har fått lyst til å gjøre det men det kommer tilbake. Tiden er inne for at ting snur nå, sa Deila til Daily Record.

Celtics bortekamp mot Hearts ser du på C More og TV 2 Sumo kl. 15.