STOR SUKSESS: Penny, Sheldon og Leonard er tre sentrale karakterer i suksess-seiren The Big Bang Theory. Foto: Stella Pictures.
STOR SUKSESS: Penny, Sheldon og Leonard er tre sentrale karakterer i suksess-seiren The Big Bang Theory. Foto: Stella Pictures.

Er dette slutten for The Big Bang Theory?

Etter tiende sesong kan det være slutt for Sheldon, Penny og Leonard.

Den amerikanske sitcom-serien «The Big Bang Theory» er inne i sin niende sesong. Nå ser det ut til at den tiende sesongen blir den siste, skriver The Hollywood Reporter.

– Det kan hende at den tiende sesongen blir slutten. Akkurat nå vet jeg ikke, så jeg vil fokusere på å gjøre hver episode så bra som mulig, sier produsent Steve Molaro.

Fornøyd med ni sesonger

For seriens skaper Chuck Lorre føles ni sesonger allerede uvirkelig. Han sier at så lenge folk har det gøy med å lage serien, og så lenge seerne elsker den, så kan de holde på lenger.

– Jeg hadde aldri sett for meg ni sesonger, men her er vi. Det er latterlig for meg å gjette hvor lenge vi vil holde på. Serien har allerede kommet lengre enn jeg hadde trodd i mine villeste drømmer, sier Lorre.

Snart episode nummer 200

Serien har blitt kåret til verdens beste komi-serie for målgruppen mellom 18 og 49 år. Folk elsker å følge de fire nerdene og kvinnene i livene deres.

Mens produsentene skal bestemme seg for om det blir flere sesonger av suksess-serien, går The Big Bang Theory inn i episode 200. Molaro er i tenkeboksen rundt hva som vil skje i episoden. I episode nummer 100, ble Leonard og Penny sammen igjen i en drømmelignenende episode som tok oss tilbake til piloten.

– Det er jo merkelig, det er bare et tall. Må vi virkelig stoppe opp og lage noe spesielt? Jeg vet ikke, sier Molaro om jubileumsepisoden.