Stakk av etter trafikkulykke i Telemark

Tre personer satt i en bil som havnet utenfor veien ved Ulefoss natt til søndag, men bare én av dem var fortsatt på stedet da politiet kom.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Han som satt igjen i bilen ringte selv inn og meldte fra om ulykken. Han satt ikke bak rattet da vi kom, men vi har foreløpig ikke fått brakt på det rene hvem som kjørte bilen, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Telemark politidistrikt til NTB litt før klokken 4.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 1.29 natt til søndag, men det tok nesten to timer før de hadde kontroll på alle de involverte.

– Det er tatt blodprøve av alle tre, og når vi finner ut hvem som var sjåfør, så må vedkommende regne med å få førerkortet beslaglagt, sier Larsen.

Alvorlig skadd

Han understreker at det ikke er bra å stikke av og etterlate noen i hjelpeløs tilstand.

Larsen beskriver mannen som satt igjen, som alvorlig skadd, men sier han ikke har detaljerte opplysninger om skadeomfanget.

Alle tre er sendt til sykehus i Skien for behandling og sjekk.

– Der blir det nok gjort en grundig sjekk, også med tanke på mulige høyhastighetsskader. Vi vet ikke hvor fort de har kjørt, men tar høyde for at de kan ha holdt høy hastighet, forklarer operasjonslederen.

(NTB)