Målfest for City, men dette bildet vil fansen ikke se

Vincent Kompany ut med skade ti minutter etter at han kom inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City - Sunderland 4-1

Det pleier å bli målrikt når Manchester City møter Sunderland på hjemmebane. På de fem siste møtene på Eithad har det i snitt blitt scoret i snitt 4,6 mål.

Mål ble det også lørdag. Manchester City vant 4-1 etter scoringer fra Raheem Sterling, Yaya Touré, Wilfried Bony og Kevin De Bruyne. Fabio Borini scoret gjestenes mål.

Seieren til tross. Vincent Kompany kom innpå for Otamendi i det 61. minuttet av kampen, men belgierens comeback etter leggskaden ble kortvarig. Ti minutter etter at kapteinen kom innpå ble han byttet ut med en ny skade. 

Se Kompany bli byttet ut øverst i saken!

– Det er ingen som forstår det

Etter kampslutt bekreftet Manchester Citys trener Manuel Pellegrini at det er en ny leggskade.

– Jeg synes laget spilte veldig bra i dag. Det eneste som er synd er at Vincent ble skadet igjen. Vi vil se hvor alvorlig den er på søndag, forklarte Pellegrini etter kampslutt.

Lille julaften bekreftet Manchester City-manageren at Kompany var tilbake i trening, men under en uke etter at han begynte å trene igjen er midtstopperen ute med samme skade igjen.

– Det er ingen som forstår det, og han er den første til å ikke skjønne det. Han gjorde en god oppvarming og han jobbet som normalt gjennom uken. Det er virkelig vanskelig å forstå, fortsatte manageren.

Scoret tre på ti minutter

Det tok ikke lang tid før første ball var bak gjestenes keeper Vito Mannone. Raheem Sterling ga gjestene ledelsen allerede i kampens tolvte minutt med en flott heading.

Hjemmelaget fortsatte å male på. Fem minutter senere dro Touré seg fri på midtbanen og fyrte av et skudd. Ballen gikk helt ned i det lengste hjørnet. Et nydelig skudd.

City fortsatte å male i stykker gjestene. I kampens 22. minutt satte Bony inn hjemmelagets tredje scoring med et fabelaktig hodestøt. Stillingen stod seg til pause.

Kompany-skade og straffebom

Det ble minst like spennende etter pause. Kevin De Bruyne ble spilt alene med keeper ni minutter ut i omgangen. Angriperen lirket ballen i mål bak Sunderland-keeperen og det stod 4-0.

Gjestene reduserte fem minutter senere ved Fabio Borini. Spissen fikk stå på bakre stolpe. Skuddet reddet Joe Hart først, men returen satte Borini i mål.

Sunderland skapte lite og det var lite som tydet på at Borinis scoring var starten på en opphenting. 21 minutter før slutt fikk hjemmelaget straffe da David Silva ble felt. Reprisen viste at situasjonen skjedde utenfor sekstenmeteren. Straffen satte Bony over mål. Dermed endte det 4-1.