Oscar kunne sikre seieren, men blåste straffen over mål

Chelsea startet bra på hjemmebane mot Watford, men de klarte virkelig å kløne det til. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea - Watford 2-2

Det kunne se ut som om Chelsea hadde bestemt seg for å vinne da de entret Stamford Bridge lørdag ettermiddag, men som så mange ganger før denne sesongen viste Watford seg å være vanskelige å slå.  

Diego Costa viser gammel scoringsform og setter inn to mål, men det er straffesparkene denne kampen vil bli husket for. Etter 42 minutter treffer ballen hånden til Nemanja Matic, det resulterer i et straffespark som Troy Deeney settter i mål.

Men der Deeney er treffsikker bommer Oscar fullstendig. På stillingen 2-2 lager innbytter Hazard straffe for Chelsea i det 80. minutt. Det kan se ut som at Oscar sklir, for ballen blåses langt over mål og kampen ender 2-2. 

Se straffebommen og sammendraget øverst i saken!

Chelsea åpner best
Chelsea tar kommandoen fra start og første sjanse kommer etter ca. fire minutter når Pedro får slått inn til Diego Costa. Han har kommet seg foran Cathcart i boksen og treffer ballen med hodet, men den går like utenfor.

Chelsea dominerer starten av kampen og har fire cornere før det er spilt 10 minutter. Men så inviterer de Watford inn i kampen, og det jevner seg ut.

Den første gode mulighet kommer til Watford når det er spilt rundt 20 minutter. Etter en corner havner ballen i returrommet og det fyres av fra 20 meter. Ballen kommer mot Ighalo som befinner seg inne i boksen og prøver å forlenge skuddet, men ballen går en meter til side for mål. Ighalo er involvert i det meste Watford foretar seg fremover på banen.

Chelsea fortsetter å produserer cornere og på den sjette corneren blir det virkelig farlig. Willian treffer John Terry  som header ballen ned i feltet. Via nakken til Cahill treffer ballen Diego Costa som på volley sender den i mål og Chelsea leder 1-0.

Klønete Matic lager straffe 
Watford har ikke meldt seg ut av kampen og de fortsetter å presse på. Bortelaget får en corner, og på klønete vis klarer Nemanja Matić å strekke ut hånden slik at den treffer ballen. Watford tildeles derfor korrekt en straffe. Troy Deeney er sikker fra straffemerket og sender ballen til høyre og Thibaut Courtois til venstre. Lagene går til pause med 1-1. 

Ighalo scoret sitt 13. 
Chelsea åpner også best i andre omgang, men det er Watford som står for sjansene. En dobbelsjanse blir avverget men så er Watfords toppscorer Odion Ighalo frempå for 13. gang denne sesongen. Han fyrer av et skudd innenfor 16-meteren som endrer retning. Curtois har ikke sjans og Watford tar ledelsen 2-1 i det 56. minutt.

Men det ser ut som vertene er lei av å tape for ti minutter senere scorer Diego Costa sitt andre for dagen. En strålende pasning fra Willian og avslutningen var ikke dårligere 2-2.

Eden Hazard kommer inn etter 75 minutter og bare fire minutter blir han felt innenfor 16-meteren og får tildelt straffespark. 

Den sjansen tar ikke Oscar vare på. Han sklir og straffen går langt over mål. Det ender 2-2 i London.