«STRONGER»: Tottenham-manager Mauricio Pochettino ønsker å motivere spillerne sine, og tar ukonvensjonelle metoder i bruk. FOTO: TONY O'BRIEN /
«STRONGER»: Tottenham-manager Mauricio Pochettino ønsker å motivere spillerne sine, og tar ukonvensjonelle metoder i bruk. FOTO: TONY O'BRIEN /

Tottenham-manageren bruker Britney Spears som motivasjon

Mauricio Pochettino ønsker at Tottenham-spillerne skal ha riktig fokus. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tottenham - Norwich City på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo kl. 16.00

Etter 2-0-seieren mot Southampton ligger Tottenham nå på fjerdeplass før dagens møte med Norwich. Men Tottenham har ligget godt an tidligere, uten at de har klart å holde seg der til sesongslutt.

Inspirert av Britney Spears håper nå Mauricio Pochettino at det ikke blir et nytt tilfelle av "Oops We Did It Again" denne sesongen og at de kan kvalifisere seg til Champions League "One More Time". 

– All eyes on us
For å kunne holde seg i toppen hele sesongen mener Pochettino at de må ha fokus på sine egne prestasjoner.

– Jeg tror man må gjøre som Britney Spears og Will.i.am. synger, "Everybody in the club, all eyes on us, all eyes on us", sier han ifølge The Mirror. 

Ved det mener han at de ikke må bry seg så mye om de andre lagene. Selv ikke det at deres bitreste fiender, Arsenal, er en av favorittene til å ta tittelen denne sesongen. 

– Det er ikke viktig for oss hva Arsenal gjør. For meg er det viktig å vurdere vår sesong og hvordan vi kan sammenligne oss med oss selv, ikke hvordan vi sammenligner oss med et annet lag. Hvis vi er topp fire når sesongen er over er det suksess, fordi da har vi forbedret oss fra forrige sesong, sier Argentineren. 

Tror Tottenham kan vinne tittelen
Tottenham har den yngste troppen i Premier League og Pochettino mener de fortjener mer skryt enn de har fått hittil. 

– Folk forstår ikke hvor mye innsats som er lagt ned og hvor hardt våre spillere jobber. Vi har det yngste laget i Premier League, sier han. 

– Noen ganger fortjener spillerne mer anerkjennelse for den posisjonen vi har nå. Hele laget fortjener mer anerkjennelse enn de har fått så langt.  

Tottenham-manageren mener til og med at tittelen er et realistisk mål for denne sesongen.

– I fotball så kan alt skje hvis vi har troen. Vi har et veldig godt lag med en god mentalitet.