Fotballryktene: – Manchester United og Chelsea slåss om Real Madrid-spiller

Og Sir Alex Ferguson kan være nøkkelen til å lokke Pep Guardiola til Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er 1. juledag folkens, og det betyr at det snart er en ny runde i Premier League.

Om en uke er overgangsvinduet åpnet og selv om det er jul merkes det at klubbene jobber på spreng med å kunne forsterke laget i det kommende vinduet. Var du ikke fornøyd med pakkene under treet i går? Da kan det være at dagens fotballrykter vil muntre deg litt opp.

Øverst i saken kan du se hvile forventninger Jürgen Klopp har til overgangsvinduet!

Manchester United er desperate etter å forsterke angrepet i januar og nå forklarer den velinformerte spanske journalisten Jose Luis Sanchez, gjengitt av The Telegraph, at Louis van Gaal ønsker å hente James Rodriguez til Old Trafford. Lenge har det blitt spekulert i om angriperen skulle gå til Chelsea i en avtale som ville sendt Eden Hazard til Madrid, men nå ser det ut til at United snapper Real Madrid-spilleren foran nesen til Chelsea.

Ifølge samme avis skal også PSGs Lucas Moura være en spiller Manchester United følger tett, men også her får klubben kamp om signaturen. Liverpool ønsker også brasilianeren, som skal ha en prislapp på rundt 22 millioner pund.

Hvem som trener Manchester United i 2016 er usikkert. Fortsatt er det spekulasjoner om Louis van Gaal vil få sparken. Ifølge The Sun skal Pep Guardiola ha avslørt til venner at han kan se for seg å trene Manchester United. Byrival City er i førersetet for å hente Guardiola, men nå kan Sir Alex Fergusons vennskap med Guardiola vise seg å bli nøkkelen til å lokke spanjolen til Old Trafford.

Arsenal er en annen Premier League-klubb som ønsker forsterke laget. Klubben snuser tross alt på ligagull. The Mirror siterer den portugisiske avisen O Jogo på at Danilo er en spiller som Arsene Wenger har fattet interesse for. Spilleren har imponert for Porto etter sommerens overgang fra Maritimo.

Barcelona er interessert i å hente tilbake Denis Suárez fra Villareal. Ifølge AS skal spilleren ha en tilbakekjøpsklausul på tre millioner euro i kontrakten. Det er spillerens gode form som gjør at Barcelona ønsker ham tilbake, men trolig vil ikke overgangen skje før til sommeren 2016.

Det er ikke bare på Old Trafford det spekuleres i managerskifte. Også i Real Madrid spekuleres det i om at Rafa Benitez skal få sparken. Nå kan imidlertid Marca fortelle at Benitez ikke får sparken med det første. Florentino Pérez skal ha bestemt seg for at manageren skal få lede laget mot Real Sociedad tross en rekke fiaskoer i høst, men nå må Benitez levere resultater. Skulle resultatene utebli vil han bli sparket, skriver avisen videre.

Skulle det skje at han får sparken skriver konkurrenten AS at det er Zinedine Zidane som vil bli hans etterfølger. De avviser spekulasjonene om at Jose Mourinho er på vei inn.

Januar kan bli en ny saga som inneholder ingrediensene Tottenham, Saido Berahino og West Bromwich Albion. Ifølge The Guardian skal Mauricio Pochettino vurdere å hente inn spilleren etter at Clinton Njie ble skadet og er ute i tre måneder. Berahino har spilt lite for WBA etter overgangssagaen i sommer. Det gir Spurs håp om at de kan sikre seg spissen for en billigere penge en de bød på spilleren i sommer.