Dette svarer Frank Løke til at han fikk sparken etter fylleepisode

Frank Løke ønsker ikke å uttale seg om avskjedigelsen i Drammen, men svarer med motivasjonsvideo av seg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frank Løke ble onsdag avskjediget av Drammen Håndballklubb etter en fylleepisode på klubbens julebord forrige helg. Frank Løke har selv ikke kommentert hendelsen, men svarer nå med en motivasjonsvideo av seg selv.

– Siden håndballen selv alltid har en tendens til å dreie fokus vekk fra det sportslige ønsker jeg kun å skyte inn følgende film med meg som kommentar, skriver Løke i en e-post til TV 2.

Se videoen i toppen av saken!

Videoen viser bilder av Løke under flere treningsøkter i naturlige omgivelser, akkompagnert av motiverende ordtak som; "It's never too late to be what you might have been" og "A quitter never wins and a winner never quits."

Håndballspilleren skal ha blitt hentet av politiet etter klubbens julebord, og blitt kjørt hjem fordi han var overstadig beruset og utagerende. 

Styreleder i Drammen, Svein Tore Moe, bekreftet til TV 2 at Løke hadde fått sparken, og i følge Drammens Tidende skal avgjørelsen ha blitt tatt på et styremøte onsdags kveld.

– Frank Løke er i dag avskjediget fra Drammen Håndballklubb. Han har etter loven krav på forhandlinger innen to uker fra i dag og klubben avventer en eventuell henvendelse om dette, opplyste Moe til TV 2.

Moe ønsket ikke å opplyse om hvorfor Løke ble avskjediget av klubben, men etter det TV 2 kjenner til skal Drammen-herrene ha møtt Glassverkets damelag på et utested i etterkant av at de to lagene skal ha avholdt sine julebord.