LØP I DEKNING! Dette er forbildet til Leicester i det man går inn i julen!
LØP I DEKNING! Dette er forbildet til Leicester i det man går inn i julen!

Ranieri til spillerne: «Gjør som Forrest Gump!»

Leicester-manager Claudio Ranieri oppfordrer sine spillere til å gjøre som Forrest Gump i den 21 år gamle suksessfilmen av samme navn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leicester feirer sensasjonelt nok jul på tabelltopp i Premier League, 12 måneder etter at laget var sist på tabellen. Ranieri ser ingen grunn til å slakke av.

«Løp, Forrest, løp» var en gjennomgangsmelodi i filmen. Gump, spilt av Tom Hanks, var en enkel gutt som oppnådde store ting. På ett tidspunkt i filmen løp han tvers over USA fra kyst til kyst.

– Jeg har stor tillit til laget. Forrige sesong berget Leicester seg med en sterk sesongavslutning, og det betyr at utholdenheten er fantastisk. Hvorfor kan vi ikke fortsette å løpe, løpe, løpe? Vi er som Forrest Gump, sier Ranieri entusiastisk.

– Spillerne vet at vi gjør det bra, men vi har ikke oppnådd målene våre ennå. Så lenge manageren og spillerne kan gjøre tilhengerne lykkelige, er det fantastisk.

Leicester har bare ett serietap så langt. Laget står foran store oppgaver. Lørdag er det bortekamp mot Liverpool, to dager senere kommer Manchester City på besøk.

(NTB)