KNUST HJERTE: Nicki Adams la 10. desember ut dette bildet på Facebook. Bildet viser brevet datteren Belle skrev til foreldrene etter at hun fikk vite sannheten om julenissen. Foto: Nicki Adams/Facebook
KNUST HJERTE: Nicki Adams la 10. desember ut dette bildet på Facebook. Bildet viser brevet datteren Belle skrev til foreldrene etter at hun fikk vite sannheten om julenissen. Foto: Nicki Adams/Facebook

Jenta (10) klikker når hun får vite sannheten om nissen –  sjekk brevet til foreldrene

«Dere har akkurat ødelagt en tiårings LIV. Takk».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 10 år gammel jente fra amerikanske Maryland var skråsikker på at julenissen finnes.

Da foreldrene 10. desember fortalte jenta – som ifølge ABC News heter Belle Adams – at julenissen ikke finnes, var reaksjonen sterkere enn de noen gang hadde forutsett.

Belle ble knust, og satte seg ned for å forfatte et brev til foreldrene, Nicki og Mike Adams.

Ga finger'n til foreldrene

«Dere har ingen anelse om hva dere akkurat gjorde. Jeg forsøkte virkelig å tro. Alle har fortalt meg at han egentlig bare er foreldre. Jeg kan ikke tro på dere mer. Er påskeharen ekte? Hva med tannfeen? Dere har akkurat ødelagt en tiårings LIV. Takk».

For å virkelig få frem poenget, har jenta tegnet to hender med langfingeren i været. Over står det «#middle finger emoji», som på godt norsk blir «#langfinger-emoji».

«Ingenting vil få meg til å føle meg bedre. Dere løy til meg om noe så jeg elsket. Dere KNUSTE hjertet mitt», fortsetter Belle.

Kjent skuffelse

Etter at foreldrene la ut brevet på nett, har det tatt fullstendig av. 

– Det er nok veldig mange som kan kjenne seg igjen i skuffelsen, sier Belles mor Nicki Adams til ABC News. 

Hun forteller at både hun og Mike reagerte med latter da de fikk overlevert de rasende beskjedene fra datteren.

– Åh, alle følelsene! Vi gikk fra «herregud, hva har vi gjort?», til «herregud, dette er hysterisk morsomt. Jeg klarer nesten ikke å puste!». Jeg lo så mye at Mike fikk meg til å gå til et annet rom. Hun hadde virkelig et øyeblikk, og jeg holdt på å tisse i buksa, forteller mammaen.

Nicki sier at det heldigvis ikke tok lang tid før jenta var glad igjen. Faktisk tok det bare én time. 

– Hun er fortsatt veldig glad for at det er jul! Dette var et kort øyeblikk som vi trodde at andre familier kunne kjenne seg igjen i. At et barn som er uskyldig nok til å med hele sitt hjerte tro, men som også vet om hashtags og emojis, vitner om tiden vi lever i, sier hun.