Martinsen og Avalanche tapte målfest

Men ingen målpoeng for nordmannen.

TØFFE TAK: Andreas Martinsen var nok en gang spilleren med flest taklinger for Avalanche. FOTO: DOUG PENSINGER /

Andreas Martinsen noterte seg ikke for målpoeng da hans Colorado Avalanche tapte 4-7 hjemme mot Toronto Maple Leafs mandag.

Nordmannen som stadig nyter større tillit i NHL-laget, fikk 12.43 minutter på isen, men endte opp med -2 i pluss/minus-statistikken

Som flere ganger tidligere var Martinsen den spilleren med flest taklinger. Mot Toronto fikk han inn seks.

Colorado tok føringen i egen storstue tidlig i første periode, men slapp inn to mål i undertallsspill da det var spilt rundt kvarteret. I annen periode utlignet Colorado to ganger, og dermed sto det 3-3 før siste periode.

Der ble Torontos Tyler Bozak den store helten med tre scoringer for gjestene. Til slutt endte det med en overlegen 7-4-seier til canadierne.

Maple Leafs ligger sist i sin avdeling med 31 poeng. Colorado står bokført med 35 poeng og har Winnipeg bak seg på tabellen. (©NTB)